Romanova manželka po odvysílání Výměny vyrukovala s šokujícím tvrzením. „Žiju s ním šest let a on takový opravdu není! Ani se nedivím, že reagoval takhle, když mu někdo nadával, že je zas*aný koště. Nezlobte se na mě, ale to fakt asi ne,“ hájí Žaneta (38) agresivní chování svého muže, který povzbuzen řadou piv shodil náhradní manželku na sedačku a dohnal svým výstupem vlastní děti k slzám. Za to jej produkce potrestala vyplacením jen poloviny z celkového stotisícového honoráře za účast v show!

„Byla to celé provokace. Štáb podplatil Romanova nejstaršího syna, aby jim prozradil něco proti tatínkovi. Řekl jim, že pivo s ním nic nedělá, ať do něj nalijou tvrdej,“ tvrdí Romanova manželka Blesku.

„Nepijeme, neslavíme narozeniny, radši s dětmi jedeme do zoo. Jenže pan režisér přivezl v PET lahvi pálenku, kterou pila i Jana. Přitom se měla starat o desetiměsíční dítě!“ osočila Žaneta štáb Výměny manželek z napomáhání konfliktu.

To ovšem Nova striktně odmítá. „Tvrzení jsou zcela lživá, produkce pořadu přistupuje ke všem za všech okolností profesionálně,“ sdělil Blesku mluvčí Vojtěch Boháček.

VIDEO: Agrese ve Výměně manželek pokračovala i během „osmi očí“!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Agrese pokračovala i během „osmi očí“! TV Nova

Vše o pořadu Výměna manželek čtěte zde >>>

Fotogalerie
18 fotografií