Gottova někdejší milenka se objevila na premiéře nového snímku Hastrman, který je filmovým debutem jejího muže Ondřeje Havelky (63). Alice tak nemohla chybět a dorazila po jeho boku, aby ho podpořila.

Manželé s sebou vzali také dceru - modelku, herečku a tanečnici Rozálii (21). Působili tak jako spokojená rodinka, která se usmívala na všechny strany. Přitom mezi partnery by to vůbec ideální být nemuselo.

Na sklonku loňského roku se totiž provalilo, že Kovácsová se ještě donedávna vídala s Karlem Gottem, s nímž ji pojil i milostný vzkaz. Jenže Slavíkově manželce Ivaně se to údajně nelíbilo, a tak jim schůzky zakázala.

„S Karlem nás pojí letité přátelství. Patří k těm krásným přátelstvím, které překoná všechny časy, lásky, vztahy i nemoci," promluvila tehdy grafička Alice, která se s Mistrem seznámila v roce 1983 a deset let byla jeho milenkou. Zatímco Gottová tak o nevinnosti jejich schůzek asi přesvědčená nebyla, Havelka očividně žádný problém nemá a kauzu neřeší.

Kromě režiséra Hastramana se na premiéře objevil například také představitel hlavní role Karel Dobrý (48) a herci Jiří Lábus (68), Zdeněk Piškula (19) či Simona Lewandowská (19).

VIDEO: Záběry Gotta u milenky Alice doma: Za co schytal ránu do rozkroku?!

Video
Video se připravuje ...

VIDEO Gotta u Alice doma: Za co schytal ránu do rozkroku?! Youtube

Fotogalerie
33 fotografií