Nejprve to vypadalo, že Gabriela syna veřejnosti ukázat nechce, teď už je ale její sociální síť zaplněná jeho fotkami. „Normálně se na mě šklebí, lump jeden. Zulíbat a umazlit a hned. Jak já bych si ho chtěla pořádně nafotit, ale ten už jen tak ‚neposedí‘ a hluboký spánek už nám taky nepřeje,“ prozradila novopečená maminka, že jejího chlapečka na pózování ani spaní moc neužije.

„Ty začínající lumpárny jsou teda k nezaplacení. A to jsou mu ani ne tři týdny!“ kroutí nechápavě hlavou modelka a moderátorka a vyjmenovává situace, které jí lezou na nervy. „V noci se ze mě stává zombie a s každým jeho probuzením mám chuť se schovat hluboko pod polštář a čekat, že to někdo vezme za mě.“

„A to nemluvím o tom, když si vyrazím na nákup a zapomenu prsní vložky, to jsou teprve situace!“ popisuje své trápení ohledně prsou Lašková. Mléka má asi víc než dost, a tak jí občas proteče i přes podprsenku.

I přes to všechno je ale Benedikt zvaný Ben samozřejmě jejím největším štěstím. „Miluju, jak voní, třeba že jsou to z 80 % pokaděné plíny a poblinkaný bryndák. Miluju ty obličeje, když se probouzí a vypadá o 50 let starší, nebo když se dotkne vody ve vaničce a vypadá, že dosáhl nirvány. I ten výraz, když mě počůrá nebo když mu vyprávím nesmysly,“ dodala na Instagramu Česká Miss 2013.

VIDEO: Lašková prozradila tajemství svého účesu: Má hned dva významy!

Video
Video se připravuje ...

Zprávařka Gábina Lašková na plese: Podivný účes měl dva významy! Petr Soukup, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
36 fotografií