Bývalý partner dcery Jany Šulcové a spisovatelky Terezy Václavíkové Ester něžně nazýval Liško. Každou chvíli jí na sociální síti vyznával lásku. A i ona mu to oplácela stejnou mincí.

Zda se Petr skutečně rozvedl s Terezou, nebo jen společně v prosinci 2014 hodili své snubáky do moře, zůstává otázkou. Každopádně teď už není ani s Geislerovou a přitom ještě v prosinci byli společně v Sobotici na srbsko-maďarských hranicích, kde pomáhali v intervenčním centru pro uprchlíky.

Nemám partnera, už nějaký čas si užívám svobody a je mi krásně,“ řekla Blesk.cz na karibsko-irské party sestra slavné herečky Ani Geislerové. A právě z jejich prosincové cesty si přivezli podvyživeného a nemocného psa, kterému dali jméno Liška. Ten zůstal u Ester a jejích dvanáctiletých dvojčat Mii Rosy a Jana Etiena.

Každopádně Ester čeká pracovně náročné období, chystá se totiž premiéra filmu, ve kterém hraje jednu z hlavních rolí, dále připravuje se svou dlouholetou kamarádkou a návrhářkou Josefínou Bakošovou nový projekt a také ji čeká křest knížky o rozchodových větách. „S Josefínou chystáme autorskou kolekci nočních košilošatů, budou to takové ty dlouhé až na zem, pohodlné a z kvalitního materiálu. Naše představa je, že se budou moci nosit i na ven, nechceme z nich udělat jen noční oděv,“ prozrazuje zrzka.

Video
Video se připravuje ...

Ester Geislerová: Z dcery mi roste food blogerka Adam Balažovič/Bpž

Fotogalerie
16 fotografií