Syn Pavla Trávníčka (67) a dabérky Heleny Dytrtové (56) se vydal v profesních šlépějích rodičů a stal se z něj herec. Mimo jiné teď účinkuje i v Krysaři v Divadle Kalich.

Nemohl tedy chybět ani na křtu CD k muzikálu, kam ovšem nedorazil sám. Společnost mu dělala jeho partnerka, která se k němu celou dobu láskyplně tulila a nechtěla se od něj ani hnout. Zamilovaná dvojice si vyměnila i něžný polibek.

Pavel, kterého v dětství proslavila zejména reklama na kečup, se s brunetkou Soniou Opálkovou dal dohromady už v listopadu loňského roku. Od té doby s ní tráví každou volnou chvilku. Sonia se ho navíc snaží podporovat i v kariéře a pomohla mu rozjet stránky pro fanoušky na Facebooku.

Páreček už spolu dokonce zašel i na svatbu a jejich známí měli dokonce za to, že jde o jejich veselku. „Nežením se... zatím,“ uvedl vše na pravou míru Dytrt a naznačil, že není všem dnům konec. Ovšem před pár lety už jednu vážnou známost měl, tehdy ale ze svatby sešlo. Snad bude mít zrzek známý i z Ordinace v růžové zahradě 2 tentokrát větší štěstí.

VIDEO: Pavlův otec Pavel Trávníček vzpomíná na svou nejslavnější roli v pohádce Tři oříšky pro Popelku: Utopil koně ve sněhu!

Video
Video se připravuje ...

Princ Trávníček vzpomínal na Popelku: Utopil jsem koně ve sněhu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
31 fotografií