Pro krásu se zkrátka musí trpět. Tohoto pravidla, jak to tak vypadá, se drží i moderátorka Monika Leová (26), která se vydala za zubařem pro neviditelná rovnátka, a dokonce jí ani nevadilo, že ji u toho fotí a že se na její fotky během útrap na zubařském křesle mohou podívat úplně všichni. 

„Vždy jsem si přála mít rovné zuby. Jsem moc ráda, že se mi to konečně splní. Rovnátka jsem měla mít, už když jsem byla malá, ale v té době připadala v úvahu pouze kovová. Jelikož s každým puberta cloumala a kovová rovnátka nebyla zrovna cool, nechtěla jsem být ještě větším terčem posměchu,“ prozradila kráska.

VIDEO: Monika Leová odkryla, jak budou vypadat její svatební šaty

Video
Video se připravuje ...

Monika Leová o tom, jaké budou její svatební šaty a jak hubne zimní kila. Adam Balažovič/bpž

 

Teď toho ale lituje, proto se rozhodla svou chybu napravit a vydala se k zubnímu lékaři, aby jí udělal rovnátka. „Jsem nadšená, že rovnátka, která budu mít, nejsou na první pohled vidět. Srovnají mi horní i spodní zuby a nikdo si toho ani nevšimne. „Jen jsem zvědavá, jestli budou mít vliv na mou artikulaci. Snad nebudu moc šišlat, a pokud ano, diváci zpráv se nemusí bát, protože jsou rovnátka sundavací a na vysílání je mohu odložit,“ dodává moderátorka. Na svatbě, kterou má moderátorka už za dveřmi, bude mít výstavní chrup.

Fotogalerie
30 fotografií