Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Opilá blonďatá dvojčata Alena a Saša napadla v Dubaji policistku. Sexy právničkám hrozí vězení

Autor: shp - 
25. dubna 2018
16:31

Tak tohle se Aleně a Saše Parkerovým (37) vážně nepovedlo. Úspěšné právničky z Londýna, které pracují v exotickém Dubaji a žijí hýřivým životem, což rády ukazují na Instagramu, se dostaly do pořádných problémů. Za opilecké napadení a urážení policistky jim hrozí ve Spojených arabských emirátech vězení.

Právničky pracující u firmy Al Safar & Partners a jsou k nepřehlédnutí. Na Instagramu se blonďatá dvojčata předvádí na divokých večírcích i u bazénů v plavkách. Je jasné, že jsou rády vidět. Jenže 4. srpna loňského roku byly vidět až moc. Opilé napadly a urážely policistku.

Policejní jednotka vyslaná do lokace našla dvě intoxikované britské advokátky, které se chovaly nehorázně. Alena byla viditelně zraněná na ruce a byla ošetřována zdravotníky v ambulanci, zatímco její sestra seděla venku a křičela,“ stojí v policejním hlášení, které bylo přečtenu u soudu.

Sestry odmítly spolupracovat s přivolaným policistou, který si proto na pomoc zavolal kolegyni policistku. Tu však dvojčata napadla. „Překvapivě mě napadly a já nevím proč. Zaútočily na mě a strčily mě na zem. Spadla jsem dolů a zranila si hlavu a loket,“ vypověděla atakovaná policistka.

Když byly vzaty na alkoholový test, nadávaly mi a proklínaly arabské ženy. Jedna z nich mě také poškrábala na ruce,“ dodala policistka. Sestry byly nakonec obviněny z napadení a urážení veřejné činitelky. Za to jim hrozí v Dubaji až tříleté vězení. Blonďatá dvojčata svou vinu popírají a případ nekomentují.

danoch ( 20. března 2019 20:10 )

Tohle že má být sexy????? Tak to jsem asi divnej,protože o tohle bych si ani kolo neopřel!!Neni nad přirozeně hezkou českou holku bez tuny líčidel!! O plastikách ani nemluvím.Fůůůj!!!

8808 ( 3. prosince 2018 19:42 )

Muzeum voskových figurím a gumáci všech zemí SPOJTE SE!!!!!!!!!!!!!!!!!

europa ( 26. dubna 2018 07:43 )

Oj, ta vpravo vypadá jako Donatella Versace před pár roky.

majojo ( 26. dubna 2018 02:01 )

Možná, že jsou to i blonďatí andílci.

villon ( 25. dubna 2018 23:40 )

No nevim, ty maj spíš hlavy plný mrdky než paragrafů. Jestli to neni nějaká krycí agentůra pro děfky, v arábii si dost potrpí na morálku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání