Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lži, které vám napovídali o vagině a které musíte dostat z hlavy

  • 1. května 2018 | 06:00

    Během života čerpáme informace ze zdrojů všude kolem sebe. Některé jsou užitečné, ale oceníme je až později v životě, jiné jsou totální blbost a je možné, že to zjistíme také mnohem později. Vagina je opředena mnoha tajemstvími a říká se o ní spousta věcí. Tyhle určitě dostaňte z hlavy!

  • Máte vaginu, jste slabá


    Autor: iStock
    Možná jste to slýchala od malička. Vaginu mají holky a holky jsou slabší než kluci. Ale to přece není pravda, kolikrát to ženské natřou chlapům na plné čáře. Být ženou vás nedělá slabší, cokoli si umíníte, toho můžete dosáhnout, jen se nenechte zastrašit.

  • Jediný její význam je rodit děti


    Autor: istock.com
    Ještě než děti opravdu vědí, co je to sex, tak už vědí, že dítě se rodí z vaginy. Není ale dáno, že každá žena chce mít děti. Vagina má spoustu jiných zajímavých funkcí. Jen je pěkně všechny prozkoumejte!

    Lady Dee radí, co v posteli rozhodně nedělat! Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Pornoherečka radí: Chování, které ho v posteli určitě odradí, to nikdy nedělejte! • VIDEO: BPŽ

  • Nevábně voní


    Autor: shutterstock
    To není pravda. Každá vagina má svůj specifický pach a každý, kdo by vám chtěl vnutit, že smrdíte, si může dát odchod! Každá máme své pižmo a dobře víte, jak voníte. Pokud ovšem v tomto ohledu sama zpozorujete změnu, bylo by dobré zajít si na vyšetření, protože takové změny mají nějaké opodstatnění.

    Podívejte se na historii klitorisu v lidských dějinách:

    Video se připravuje ...
    Animovaný film o klitorisu odhalil to, co jste možná nevěděli. Podívejte se! • VIDEO: youtube

  • Hodně krvácí při prvním sexu a bolí to


    Autor: iStock
    Je to velice individuální. Ne každá žena při prvním sexu musí krvácet, proto se nemusíte plašit, pokud se tak nestane. Stejně tak je to i s bolestí. Můžete cítit trochu tlak, který se zdá nepříjemný, ale většinou to, že je to bolestivé, je způsobeno nedostatečným zvlhčením.

    Podívejte se, jak být lepší milenkou:

    Video se připravuje ...
    Jak být lepší milenka • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)/shutterstock

  • Musí být neustále upravena


    Autor: shutterstock
    Omyl. Je to součást vašeho těla, a tím pádem si o tom, jak to bude tam dole vypadat, rozhodujete jen vy sama. Pokud se cítíte dobře zcela přirozeně zarostlá, tak prosím. Jestliže naopak ráda pouštíte fantazii z uzdy a vytváříte si dole různé obrazce, také v pořádku. Jen pozor na produkty, které používáte, abyste na ně neměla nežádoucí reakci.

    Podívejte se na přiznání lidí o první masturbaci:

  • Nikdy nepotřebuje navlhčit


    Autor: shutterstock
    Při sexu, přestože má schopnost se vzrušením zvlhčit, občas přece jen vysychá, a tudíž není nic špatného na tom, trochu jí pomoci. Mějte vždy po ruce lubrikační gel, protože čím vlhčí budete, tím lépe!

  • Měla by nějak vypadat


    Autor: iStock
    Každá vagina je unikát. Nenajdete dvě, které by vypadaly absolutně identicky. Pokud vám někdo tvrdí, že by měla být taková nebo maková, je to hloupost. Existují všechny druhy, velikosti, tvary a liší se i v barevnosti.

Klíčová slova:  sex, vagina, lež, lži, druhy vagíny, žena, síla
Diskuse ke článku
.