Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zloděj pomohl lstí muži, co špatně chodí, do taxíku, pak ho sprostě okradl

Video se připravuje ...
5. května 2018
14:19

Nevídaný hyenismus předvedl zloděj z Jihlavy. Důchodci (86) nabídl, že mu pomůže. Dokonce ho odvezl taxíkem domů. Jenže vše byla lest. Pak mu totiž sebral příruční pouzdro s penězi. Policie zveřejnila záznam nechutného incidentu.

Nechutná krádež se stala 23. dubna kolem 12. hodiny, kdy senior na Masarykově náměstí nakupoval. Důchodce špatně chodí, proto vysedával na lavičce. U ní ho oslovil muž a nabídl mu pomoc. Postarší muž ji přijal, ale to byla chyba.

Senior se nechal odvézt do ulice Březinova, kde vystoupil, stejně jako neznámý muž, který opět seniora při chůzi podpíral. Oba poté vešli do domu, kde na chodbě muž náhle vzal z nákupní tašky příruční pouzdro, a utekl,“ řekla mluvčí policie Jana Kroutilová.

Důchodce nestačil kvůli svému zdraví na kradení zareagovat. Přišel o peníze a doklady. Podezřelý je muž se snědší barvou pleti, vysoký cca 180 centimetrů. Na sobě měl oblečení tmavé barvy. Pokud byste neřáda poznali, volejte na linku 158.

gladio ( 5. května 2018 17:33 )

na hyenismu je založen kapitalismus, vykkřistování lidí zbohatlickými zločinci a korporacemi, co jste čekali ? že všichni vidí mafiánský zrůdný stát ,kd epoolici kradou jako straky a kryje je justiční mafie ? havlovy děti nejsou slepé ,vidí dobře ,že zločinci,zloději,korupčníci, lichváři, mafiáni se v tomto zrůdném režimu mají nelépe ,takže logicky se chovají stejně jako tento hyenistický režim

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání