Když byl Brazilec, který se proslavil velkou řadou plastických operací a touhou stát se živou verzí panáčka Kena, nedávno na návštěvě v Praze, nadšeně se nad vším rozplýval. Pak ale náhle otočil a začal si na sociální síti stěžovat na kliniku estetické chirurgie, kde ho prý zohyzdili.

„Zůstal jsem s bouličkami pod očima kvůli použití nesprávné výplně. Abych to spravil a vypadal zase jako dřív, musím podstoupit dalších několik zákroků,“ tvrdil Alves, který nadával i na lékařku, které se sám svěřil do péče.

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

VIDEO: Jak je na tom umělý "Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět!

Video
Video se připravuje ...

Jak je na tom umělý "Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Někteří lidé by se měli prostě vrátit do školy a naučit se dávat injekce. Vypadal jsem opravdu dokonale, ale teď mám kolem očí hrudky a zadržuje se mi tam voda. Nemůžu skoro ani mrkat. A to mám takhle nastoupit do Big Brothera?“ litoval se Ken, který se má stát hvězdou italské verze známé reality show.

„Jsem zničený a naštvaný, protože jsem byl zneužit kvůli propagačním účelům a teď se s tím musím vyrovnat a platit za následky,“ dodal na Instagramu ve své litánii ohledně údajně nepovedeného omlazení pleti. Podle modela Roberta Paulata, který mu zde zákrok zařídil, je to všechno ale jen nafouknutá bublina.

VIDEO: Plastikový "Ken" Rodrigo Alves: Mám na těle 160 zákroků!

Video
Video se připravuje ...

Plastikový "Ken" Rodrigo Alves: Mám na těle 160 zákroků! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Rodrigo byl po zákroku velmi spokojený. Měl sice otoky, ale to je normální. Když mu to paní doktorka vysvětlila, uklidnil se a svou stížnost z Instagramu smazal,“ prozradil pro web Expres.cz s tím, že za komplikace si Rodrigo může sám, jelikož požadoval více nití. „I tak ale vypadá o hodně lépe než před zákrokem. Když jsme byli v sobotu pařit, vypadal skvěle,“ dodal Paulat.

Je ale zvláštní, že Alves, který kritiku nakonec opravdu smazal, s určitým napuchnutím po operaci nepočítal. Vždyť už má jistě bohaté zkušenosti, když za život podstoupil již přinejmenším 160 zákroků. Spíš to vypadá, že se svým vzhledem zkrátka nebude spokojený nikdy a vinu svaluje na všechny kromě sebe.

S úpravami navíc rozhodně nehodlá přestat. Na Instagramu už fanouškům v angličtině a italštině vyprávěl, jak se mu líbí v Itálii a že zde narazil na plastického chirurga. Toho rovnou poprosil, aby mu pomohl upravit oči. Rovnou si pak zašli i na skleničku a lidská verze Kena pak zašla ještě do kadeřnictví. 

Fotogalerie
40 fotografií