Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sexy policistka má pořádný průšvih: Přivydělávala si polonahá před počítačem a v práci předstírala nemoc!

Autor: jh - 
12. května 2018
16:38

Britská policistka Leanne Carr (33) zřejmě poznala, že ji práce v uniformě nepomůže k bohatství, proto se rozhodla přivydělat si zajímavým způsobem. Na internetovém serveru Twitch hraje populární počítačové hry za příspěvky fanoušků.

Pod přezdívkou Pinneaple Queen si takto vydělává závratné sumy, z velké části díky velkému poprsí, které nezapomíná ve videích důkladně ukazovat. Leanne se však dostala do průšvihu, když se vydala na drahou dovolenou, zatímco se v práci nahlásila nemocnou.

Díky její popularitě se na "podvod" hned přišlo a žena byla podrobena kritice. Podle policejní mluvčí se však nejedná o problém, neboť Leanne si vzala volno z důvodu pracovního stresu a pokud to nezabrání jejich návratu do práce, mohou britští policisté ve svém volnu dělat cokoliv. Dnes už je internetová hvězda zpět a v zcela jiné podobě, než je známá svým fanouškům, se stará o pořádek v hrabství Lincolnshire.

Na Twitch ji proslavily hlavně oblečky s potiskem ananasů, podle nich má také svou přezdívku: Ananasová královna. Svoji lásku k tropickému ovoci projevila i na jedné fotce z dovolené, kde si dvěma ananasy zakrývá odhalená ňadra.

 

Video: Sexy policistka sekla s prací a stala se striptérkou! Vydělává dvakrát víc

Video  Sexy policistka sekla s prací a stala se striptérkou! Vydělává dvakrát víc  - Youtube
Video se připravuje ...

sachmat ( 12. května 2018 22:39 )

U nás by tahle sexy policistka skončila buď na dopravce (nadělala by nejméně škody) nebo na prezidiu, taktéž tam mají takové sexy obrázky... Mít tohle ve svém týmu, nepočítám s tím, že výsledky budou o něco zářivější, asi tak.

bre-burda ( 12. května 2018 18:25 )

Co si vydělala? Vždyť má zadek jak štýrský valach.

sores ( 12. května 2018 18:24 )

To mi hlava nebere, na to že se jenom špacírují po chodníku je platí slušně!!!! Potom jim věřte že jsou bezúhonní, šmejdi tak leda.

Zobrazit celou diskusi