Podle amerického serveru TMZ.com skončila nevlastní sestra Meghan Markle(36) ve floridské nemocnici. Vůz, který řídil její přítel Mark, totiž naboural. Podle slov partnera Samanthy je na vině fotograf, který nectil žádné profesionální novinářské zásady a naháněl pár kvůli pro něj cennému snímku.

Mark tvrdí, že mu fotograf vjel přímo před cestu, a když se mu snažil vyhnout, narazil do betonové bariéry. Po nárazu nebyla invalidní Samantha schopna se sama ani zvednout. Mark zamířil přímo na pohotovost. „Měla nohu obrácenou dozadu,“ tvrdil webu. Samantha podle všeho skončila se zlomeným kotníkem a frakturou kolene.

Je vidět, že i vzdálené členy královské rodiny stíhají podobné problémy. Princezna Diana (†36) zemřela v Paříži po bouračce v tunelu, kterou taktéž způsobil fotograf prahnoucí po exkluzivních snímcích. Nedávno přitom prodělal otec Meghan Thomas Markle (73) infarkt. On i Samantha se dostali taktéž do středu kontroverze.

Fotografové ho nedávno „přistihli“ při přípravách na svatbu. Jak se ukázalo, nešlo o náhodu, ale vše bylo divadlo, ve kterém měla prsty právě Samantha. Ta se pak sama přiznala, že těmito snímky chtěla postavit svého tatínka do lepšího světla. A to se jí tedy nepovedlo.

„Kritika mého otce a aranžovaných fotek je moje vina. Navrhla jsem mu, aby se nechal nafotit v pozitivním světle pro jeho dobro a dobro královské rodiny. Neměli jsme ani ponětí, že bude zneužit. Nebylo to pro peníze. Jsem viník. Řekla jsem mu, aby ukázal světu, že se dostává do formy a je na tom zdravotně dobře,“ napsala na Twitter žena upoutaná na invalidní vozík kvůli roztroušené skleróze. Svatba Meghan a Harryho proběhne v sobotu.

Video
Video se připravuje ...

Svatbu Meghan a Harryho bude vysílat živě E! E!

Kdo nedostal pozvánku na královskou svatbu? Čtěte zde >>>

Fotogalerie
19 fotografií