Kartářka, která vyvěštila smrt Ivety Bartošové (†48) nebo miminko Moniky Absolonové (41) Jana Skálová se zákeřnou nemocí bojovala dlouho. Dokonce svou vlastní smrt viděla v kartách, co si vyložila. Několik týdnů umírala v bolestech v nemocnici v obležení svých blízkých.

Půl hodiny před začátkem obřadu se o berlích přišoural herec Zdeněk Srstka. Je zřejmé, že se mu velice špatně chodí a zdravotně na tom není nejlépe.

Zdeněk Srstka na pohřbu Jany Skálové
Autor: David Kunrát

Do Strašnic přišly desítky lidí, ale ze slavných kromě Srstky, zatím nikdo. Smuteční hosté se přesunuli do Velké obřadní síně. Srstkovi do schodů musely pomoct dvě ženy, protože opravdu velmi špatně chodí.

Pohřeb Jany Skálové
Autor: David Kunrát

Pod katafalkem se nahromadily květiny a věnce. Místo fotografie zemřelé je na stojanu položená její kniha s černou páskou.

Pohřeb Jany Skálové
Autor: David Kunrát

Po 12. hodině se síní rozezněla hudba a do první lavice usedla rodina Jany Skálové. Smutečního proslovu se ujala známá rodiny.

Pohřeb Jany Skálové
Autor: David Kunrát

Po skončení a poděkování všem přítomným za květiny a kondolence začala hrát píseň Otázky od skupiny Olympic.

Pohřeb Jany Skálové
Autor: David Kunrát

Během páté písně od Petra Spáleného Až mě andělé smuteční hosté povstali a rakev s ostatky zajela dozadu. Po skončení půlhodinového obřadu lidé kondolovali rodině.

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

Fotogalerie
13 fotografií