Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Melanii Trump pustili z nemocnice. Donald: „Je skvělé mít první dámu zase doma“

Autor: ČTK, ivm - 
20. května 2018
09:10

Americká první dáma Melania Trump se v sobotu vrátila domů z nemocnice, kde se od pondělka zotavovala po odstranění nezhoubného výrůstku na ledvině. Podle své mluvčí je osmačtyřicetiletá manželka prezidenta Donalda Trumpa v dobrém stavu.

Melania podstoupila ve vojenské nemocnici Waltera Reeda proceduru, při níž jí lékaři pomocí zablokování přísunu krve k buňkám tvořícím novotvar odstranili cizorodou tkáň na ledvině.

„Náš úřad registroval tisíce telefonátů a e-mailů s přáním všeho dobrého pro paní Trump a my děkujeme všem, kdo si udělali čas,“ uvedla mluvčí první dámy Stephanie Grishamová, podle níž Melania odpočívá a je v dobré náladě.

Její manžel, který za ní během pobytu v nemocnici nedaleko Washingtonu létal vrtulníkem, na Twitteru napsal, že „je skvělé mít naši neuvěřitelnou první dámu zpátky doma v Bílém domě“.

Video  Trump přiletěl s Melanií na Floridu, nenechala se vzít kolem ramen  - Reuters
Video se připravuje ...

 

1_2_3 ( 20. května 2018 13:37 )

Hodně mužů právě v té době zahne nebo když je žena nemocná. Mužský jsou vskutku strašní srabi.

sores ( 20. května 2018 13:09 )

Jenže to co se na něj provalilo když Melanie byla těhotná že byl s prostitukou to mu Melanice stejně neodpustí! Vůbec se jí nedivím, těhotné manželce zahýbat je to to nejhorší co může chlap udělat. Je to 100x horší než kdyby nebyla těhotná!!!

Zobrazit celou diskusi