Již nějakou dobu se spekulovalo, že Meeks se svou bohatou a krásnou snoubenkou čekají prvního společného potomka. Chloe to sice před veřejností dlouho tajila, a dokonce se odmlčela na sociálních sítích, teď ji ale fotografové načapali v plavkách a už je jasno! Své obří břicho už jen tak neschová.

Není divu, jelikož podle toho, co se mezi jejími známými proslýchá, by měla mít termín už někdy v červnu. Podle britského Mirroru pak dědička impéria TopShop všem vytrubovala, že pod srdcem nosí chlapečka. Kromě porodu by ale údajně měla plánovat i svatbu. Bývalému kriminálníkovi by měla říct »ano« už za pár týdnů během přepychového obřadu v Monaku, kde Green i její rodina žije.

Dorazit by na veselku měli také její rodiče, maminka Tina (69) a otec Philip (66), který ale zřejmě k nastávajícímu zeťovi nemá zrovna velkou důvěru. Prý totiž trval na tom, aby svatba byla právě v Monaku, jelikož tam v případě rozvodu platí přísné zákony a Jeremy by tak musel z manželství odejít jen s tím, co mu patřilo už před uzavřením sňatku a co by se ženou vydělal společně.

Vzhledem k jeho kriminální minulosti taková opatrnost není od věci. Navíc Jeremy už má jedno manželství za sebou a zrovna jako gentleman se v něm nepředvedl. Exmanželku Melissu, s kterou má už syna Jeremyho, opustil po desetiletém manželství. A to i poté, co na něj žena trpělivě čekala, až se vrátí z vězení.

VIDEO: Jako dvě hrdličky: Jeremy Meeks a jeho miliardářská milenka Chloe Green

 

Fotogalerie
36 fotografií