Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Soudce Nejvyššího soudu zabil svým BMW tátu dvou dětí: Odešel do nebe bez nás, pláče snoubenka

Autor: ljš - 
25. května 2018
11:33

Byl to milující táta a skvělý partner, tak o něm mluví jeho zdrcení nejbližší. Slovák Juraj už se ale domů za přítelkyní a dvěma dětmi nedostal. Jeho život ukončila tragická nehoda, při níž se srazil s BMW, které řídil soudce Nejvyššího soudu Viliam Dohňanský.

K nehodě došlo u obce Hontianské Trsťany v okrese Levice. Pětašedesátiletý soudce údajně svým vozem předjížděl traktor a nestihl se včas zařadit. V protisměru se pak střetl s vozem Škoda Octavia, který řídil právě Juraj. 

"Třiačtyřicetiletý řidič srážku nepřežil. U řidiče BMW alkohol zjištěn nebyl. Okolnosti nehody a míru zavinění policie vyšetřuje," uvedla nitranská policejní mlluvčí Renáta Čuháková. Vyšetřovatel už podle ní zahájil trestní stíhání pro usmrcení.

 

Juraj byl podle zjištění serveru Pluska.sk zrovna na cestě domů za svou snoubenkou a dvěma dětmi. "V 17:45 mi volal, že se ještě zdrží hodinku a přijede za námi domů. Odešel do nebe bez nás. Strašně tě tu chci mít u sebe. Jsi a vždy budeš můj jediný," pláče jeho snoubenka Týna, se kterou plánoval šťastný život a brzy se měli brát.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání