Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Matka uřízla synovi (22 měs.) pindíka sekáčkem, pak se pokusila zabít. Našli je v tratolišti krve

Autor: shp - 
4. června 2018
09:23

Děsivý případ, ze kterého tuhne krev v žilách, se odehrál v Číně. Psychicky labilní matka dvou dětí He napadla po mentálním zhroucení svého teprve dvaadvacetiměsíčního syna. Sekáčkem na maso mu uřízla pindíka a jedno varle. Když si uvědomila, co udělala, pokusila se zabít.

Matku i dítě našli zděšení sousedé v tratolišti krve. Zděsili se, vzali je do auta a odjeli s nimi do nemocnice. V ní začali lékaři boj o jejich záchranu, informoval list Guangzhou Daily.

Doktoři byli nakonec úspěšní. Matku se jim podařilo stabilizovat a zachránili i vážně zraněného chlapečka se znetvořenými genitáliemi. Otec Wu (48) se o tragédii dozvěděl od sousedů, když byl v práci.

Rodinu se snaží uživit z nuzného platu v továrně na oblečení. Prozradil, že jeho manželka má poruchu osobnosti a chování, která jí byla diagnostikována před zhruba šesti lety.

I když je šťastný, že se syna podařilo zachránit, zarmoutilo ho, že se nenašly useknuté genitálie. „Pořád se je nepodařilo najít,“ svěřil se. Chlapec tak nikdy nejspíš nebude mít plnohodnotný sexuální život.

Rodina má nyní strach, co bude dál. Za záchranu matky a syna si nemocnice naúčtovala vysokou sumu. Oni jsou přitom velmi chudí. Jestli bude matka z něčeho obžalována, není vzhledem k jejímu psychickému stavu jasné.

Jirka_S ( 4. června 2018 12:27 )

Škoda, že se česká média a společnost také nezajímají o to, co dělají čeští zdravotníci, matky a rizikový rodiče dětem mužského pohlaví v ČR. Většina evropských států se snaží o co nejmenší počet operací na genitálu a např. v souvislosti s phimosis si bohatě vystačí s operacemi u 2% dětí. 21.století v ČR je stoletím násilí na dětech a falešné léčby. Pojišťovna VZP proplácela až 5,5% operací, což nemá v Evropě obdoby a jde mj. o 3násobek počtu operací např. v Dánsku, které má stejné děti i podnebí.

spania ( 4. června 2018 12:11 )

Zavřít tu ženskou do psychiatrické léčebny a nechat ji tam celý život,to v tom lepšímm případě.V tom druhém případě ji zavřít do vězení za pokus o vraždu a ostatní ženské už jí ukážou zač je toho loket.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání