Pětadvacetiletý muž se v odpoledních hodinách koncem dubna vracel domů ze zaměstnání. Cestu si zpestřil procházkou kolem řeky Svitavy. Tam potkal sedmadvacetiletou ženu, která mu nabídla sexuální služby. A protože se už znali, Brňan se „zpestřením“ odpoledne souhlasil.

Na scéně rozčílený "manžel"

Dvojice si našla odlehlejší místo, žena muže orálně uspokojila a zinkasovala tisícovku. Jenže krátce po aktu se na místě objevil rozčílený muž.

 

„Začal vykřikovat, že se jedná o jeho manželku a že pokud proběhl nějaký styk, chce po muži peníze. Nejprve požadoval čtyři stovky, následně částku zvýšil na patnáct set korun s výhrůžkami, že jinak ho zmlátí, že stačí mávnout a je na místě banda jeho kamarádů,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Zaskočený Brňan se výhrůžek v místě, které nemá v Brně příliš lichotivou pověst, zalekl. Protože u sebe neměl další hotovost, doprovodil  jej „manžel“ k nejbližšímu bankomatu. A za radovánky v křoví s manželkou si naúčtoval dva tisíce.

Známá firma je v chládku

Z erotiky už vychladlý mladík nakonec zamířil na nejbližší služebnu a policistům celý příběh do podrobna popsal. Kriminalisté v průběhu vyšetřování zjistili, že vyděrač jim není neznámý a za jiné nepravosti v mezidobí už skončil ve vazbě. Teď mu navíc za loupež hrozí až pětileté vězení. Zda s násilníkem lepá děva od Svitavy spolupracovala, se neprokázalo.

VIDEO: Tento pár se oddával hrátkám na hotelovém balkónu.