Gracelyn prozradila webu Daily Mirror, že k netradičnímu způsobu obživy ji přivedla finanční nouze. „Opustila jsem školu, když mi bylo 16 let. Moje maminka měla rakovinu a já si myslela, že potřebuji peníze, abych jí pomohla projít chemoterapií. Proto jsem si našla zaměstnání na plný úvazek,“ vypráví mladá dívka.

Když mi bylo 18, byla jsem už unavená. Nechtěla jsem pracovat a říkala si, že život toho musí nabízet víc. Slyšela jsem o sugar baby stránkách, kde muži platí za čas, který s nimi stráví mladé ženy. Výměnou za peníze, dárky a luxusní životní styl. Znělo to jako snadno vydělané peníze,“ pokračuje Gracelyn.

Tehdy jsem nevěděla, že budou také očekávat sex. Když jsem měla svoje první sugar rande s sugar daddym, pochopila jsem, co to ve skutečnosti znamená. Neexistovala možnost, že bych s nimi spala, takže můj nápad stát se sugar baby nefungoval,“ vzpomíná Gracelyn. Našla však stránku, kde podle ní byli zajímaví lidé.

Muži mi začínali posílat nabídky, ať s nimi jdu na rande. Obvykle byla nabídka kolem 3000 Kč, ale někdy platili více. Jednou mi bylo zaplaceno 9000 korun za schůzku. A bylo to jen rande, bez líbání nebo něčeho jiného. Takže jsem začala randit s bohatými muži za peníze,“ říká Gracelyn. S většinou mužů se sešla jenom jednou.

Chtěli po ní sex, doráželi na ni a přemlouvali. Gracelyn vždy odmítla. A když se jeden muž choval zdvořile, před druhou schůzkou už se stejně dožadoval sexu. Další po ní chtěl dokonce sex ve třech s další dívkou. „Bylo to vtipné, protože vypadal jako ten nejnudnější člověk na světě. Nikdy bych si nemyslela, že plánuje trojku se dvěma mladými děvčaty,“ směje se dívka.

Přesto zjistila předmět, který pomůže odhalit nevěru ženám. „Jeden muž mi řekl, že si vždycky dává pozor, aby nepoužil mýdlo v hotelu poté, co má sex s někým jiným než se svou manželkou. Ona pak necítí cizí vůni, když se vrátí domů,“ říká. Tento nevěrník s sebou nosí vždy mýdlo z domova. Dámy, pokud tak najdete u svého muže mýdlo, je to jasné.

Gracelyn také radí ženám, ať kontrolují finance svých mužů. Vydržované milenky hodně stojí. Doporučuje také přijít za manželem do práce kolem poledne, protože ženáči často randí kolem poledne. Pozor mají vdané ženy dávat také na obálky, jelikož nevěrníci platí sugar babbies v obálkách. Svoje zkušenosti z netradičního způsobu obživy zúročila dívka ve své knize.

Ta se jmenuje I took your desperate dads and husbands money, což v překladu znamená: beru si peníze od vašich zoufalých tatínků a manželů. Přesto všechno Gracelyn tvrdí, že je panna, která se nikdy nelíbala a stále čeká na toho pravého. Pořád prý věří na lásku, i když byla mnohokrát svědkem toho, co jsou muži schopni udělat kvůli nevěře.

Video: Populární německý komik ukazuje, co nedělat, když vás žena načapá při nevěře

Video
Video se připravuje ...

Populární německý komik ukazuje, co nedělat, když vás žena načapá při nevěře Youtube.com