Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Těhotná Jana nechala Sabinku (†2,5) v rozpáleném autě: Matce hrozí až 5 let!

Autor: lm - 
3. července 2018
17:52

Těhotné matce, která nechala svou dvouroční dcerku v autě a odešla na vyšetření, hrozí kriminál! Policie Janu (30) obvinila z usmrcení. Žena proti usnesení podala stížnost, prokurátor ji ale zamítl.

K tragédii došlo 11. června na parkovišti u nemocnice v Trstené. Třicetiletá Jana, která by nyní měla být v šestém měsíci těhotenství, nechala dítě zamknuté v autě a odešla na vyšetření. Sabinka měla být v autě zamčená dokonce několik hodin. Když se matka k vozu vrátila, zjistila, že je zle. Odnesla ji do nemocnice, ale bylo již pozdě.

Policie nezodpovědnou matku obvinila z usmrcení dítěte. Žena ale proti usnesení vyšetřovatele podala stížnost. Případ tak skončil na stole prokurátora.

"Prokurátor stížnost obviněné jako nedůvodnou zamítl. V případě uznání viny hrozí obviněné trest odnětí svobody na dva až pět let," řekl TV JOJ mluvčí žilinské prokuratury Milan Cisárik.

ellka ( 3. července 2018 21:31 )

Chudak prve dieta. Matka ho uviaze v autosedacke a necha v uzavretom priestore. Aj keby sa ten priestor neprehrial na zivotu nebezpecnu teplotu, aj tak, mater ho nechale same s obmedzenim pohybu. Mohla ho nechat aj doma v obyvacke priviazane, alebo mu zadovazit klietku a tam ho strcit. Jej konanie je neospravedlnitelne.

ellka ( 3. července 2018 21:28 )

Akoze co, budeme povazovat za jej trest to, ze uz trpi smrtou dietata? Keby ho milovala, tak ho nenecha same. A nie len v rozpalenom aute, ale nikde

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání