Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Řidič v Hradci Králové srazil chodce a pořezal ho nožem: S dětmi v autě pak prchl

Řidič v Hradci Králové srazil chodce a pořezal ho nožem: S dětmi v autě pak prchl (ilustrační foto)
Řidič v Hradci Králové srazil chodce a pořezal ho nožem: S dětmi v autě pak prchl (ilustrační foto)  (Autor: Foto Blesk - David Malík)
Autor: dce - 
4. července 2018
14:59

Zcela neuvěřitelná scéna se odehrála v Hradci Králové v úterý v podvečer. Řidič osobního vozu údajně srazil muže na chodníku, vystoupil, pořezal ho nožem a pak z místa činu ujel. Ve voze měl mít dvě malé děti. Policistům se ho již podařilo dopadnout.

Místní spekulují, zda šlo o pomstu či co se v Hradci Králové vlastně stalo. Podle serveru TN.cz byla událost původně hlášená jako nehoda, řidič ale svou oběť prý znal. Měl najet na chodník, kde muže srazil vozem takovou rychlostí, že mu oběť přelétla přes kapotu a zastavila se o dopravní značku, kterou vyvrátila.

Řidič v tu chvíli z auta vystoupil a svou oběť ještě pořezal nožem na rukách. Pak nastoupil zpět do auta, ve kterém měl mít miminko a druhé malé dítě, a ujel. Policisté ho dopadli ještě v úterý v Jaroměři.

"Obě děti jsme našli u příbuzných, po příjezdu policistů byly v pořádku," řekl TV Nova mluvčí královéhradecké policie Ondřej Moravčík. Muže pak odvedli policisté k výslechu, zatím nepadlo žádné obvinění. "Sraženého a pořezaného muže odvezli záchranáři do Fakultní nemocnice v Hradci Králové," dodala mluvčí královéhradecké záchranky Jaroslava Krenčíková.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání