Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Záhadná smrt na luxusní jachtě: Krásnou stevardku (†32) našli mrtvou v její kajutě!

Autor: rc - 
6. července 2018
06:00

Lodní stevardku Rebeccu Boyle (†32) našli mrtvou v její kajutě! Noc předtím strávila oslavou vítězství anglického fotbalového týmu nad Kolumbií. Náhlá smrt sympatické blondýny šokovala všechny její kolegy. Policie se domnívá, že žena mohla po noci popíjení upadnout na schodech luxusní jachty.

Rebecca Boyle (†32) pocházela z Londýna, kde bydlela poblíž vlakového nádraží Paddington. Před týdnem byla zaměstnána monackou jachtařskou společností jako stevardka na jachtě La Polonia, která má hodnotu přibližně 180 milionů korun. S luxusní jachtou zrovna kotvili u Italské riviéry. Života na moři si však moc neužila. Ve středu ráno nepřišla k snídani, a tak se její kolegové šli po ní podívat. Ženu však nalezli mrtvou. Smrt Rebeccy je pro všechny záhadou.

Noc předtím se se všemi ještě smála, bavila se a oslavovala vítězství Anglie nad Kolumbií na mistrovství světa ve fotbale. Společně se svými kolegy a posádkou z jiné jachty popíjeli v baru a právě alkohol mohl zapříčinit její náhlou smrt. Když se Rebecca vracela do své kajuty, zřejmě upadla na schodech a utrpěla vážné zranění hlavy, čemuž podlehla. Nicméně záhadnou smrt strážci zákona stále vyšetřují.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání