Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nahá blogerka žije v džungli a pije z řeky. Fanoušci jí tento život závidí

21. července 2018 | 06:00

Měla po krk každodenního stereotypu, a proto se rozhodla změnit radikálně svůj život. Přestěhovala se do džungle, kde pobíhá v hustém pralese spolu se zvířaty úplně nahá. Svůj život sdílí se svými fanoušky, které motivuje ke stejnému kroku. Co na tuto divoženku říkáte?

Blogerka FreeLee z Austrálie udělala ve svém životě radikální krok. Vzdala se svého dosavadního života a odstěhovala se s přítelem do deštného pralesa v Jižní Americe. Svůj soukromý život se rozhodla sdílet s ostatními prostřednictvím sociálních sítí a kanálu YouTube.

Blogerský život vede i v deštném pralese, kde většinu času pobývá nahá po stromech. Je veganka, a proto si začala sama pěstovat vlastní ovoce, hladké nohy i podpaží vystřídal hustý porost a vodu pije z řeky. Cítí se prý takhle mnohem lépe a takový život ji absolutně naplňuje. 

Ve svých sedmatřiceti letech má FreeLee pevnou postavu, kterou by jí mohla závidět kterákoliv mladá slečna. Pravdou je, že dříve patřila i ona sama mezi silnější a oplácané ženy, proto je přesvědčená, že za její momentální fyzickou i psychickou kondicí stojí právě síla džungle. 

Nahá blogerka má mnoho fanoušků. Na jejím instagramovém profilu ji sleduje skoro třiaosmdesát tisíc uživatelů, kteří ji doslova milují! Její rozhodnutí obdivují a zároveň nechápou. Sama blogerka hodlá se životem v divočině pokračovat a chce k takovému kroku inspirovat i mnoho dalších lidí. Podívejte se na její život do fotogalerie. Chtěli byste také žít v džungli?

 

Autor: Adéla Ondroušková