Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krmič holubů brutálně napadl mladíka v Litvínově: Zbil ho a vyhrožoval mu smrtí

Krmič holubů brutálně napadl mladíka v Litvínově: Zbil ho a vyhrožoval mu smrtí.
Krmič holubů brutálně napadl mladíka v Litvínově: Zbil ho a vyhrožoval mu smrtí.  (Autor: Koláž Blesk.cz)
Autor: dce - 
27. července 2018
10:42

Nepříjemný zážitek si odnesl mladík z Litvínova po čtvrteční rozepři s místním krmičem holubů (56). Když ho upozornil, aby létavé škůdce nekrmil, dostal nejdřív pěstí a pak následovala celá sprška úderů. Mladík skončil v nemocnici, útočník zase na policejní stanici.

Šestapadesátiletý muž z Litvínova čelí obviněním z výtržnictví, ublížení na zdraví a nebezpečného vyhrožování poté, co napadl mladíka, který ho upozornil, že má přestat krmit holuby.

Dvojice mužů se nejprve pohádala, když krmič holubů ztratil trpělivost, praštil pěstí mladíka do obličeje a shodil ho tak na zem. „Zde obviněný v útoku pokračoval a přitom mu vyhrožoval zabitím, a to až do příjezdu hlídky policie. I před policisty výtečník ve výhrůžkách pokračoval. Napadený utrpěl zranění, které si vyžádalo převoz do nemocnice a následnou hospitalizaci,“ uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Policie muže již obvinila, stíhán je ale na svobodě.

certicekjity ( 27. července 2018 20:02 )

 No nevím, ale holubi se krmí už tolik let. A hlavně mi přijde rozumnější krmit holubi než, aby se holubi krmili odpadem v kontejnerech a pak přenášeli nemoci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání