Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Razie na swingers party: Policie zatkla během sexuálních orgií 50 lidí

1. srpna 2018
13:38

Na swingers party v Bělorusku zavítali policisté. Neměli na sobě ale kostýmky z latexu a rozhodně se nechtěli přidat. Speciální jednotky přerušily ilegální orgie na chatě poblíž běloruského hlavního města Minsk.

Party byla zrovna v plném proudu, když dům v sobotu večer vyplundrovaly speciální jednotky. Těm se podařilo zatknout více než 50 lidí.

Na internetu se objevily záznamy polonahých, zpocených lidí, kteří si na party přišli užít. Nechyběl ani pult s hudbou a improvizovaný bar, ve kterém by si každý našel alkohol podle svého gusta.

Věk účastníků se pohyboval mezi dvaceti až pětačtyřiceti lety. Úřady celou akci označily za ilegální bordel. „Klientela“ zahrnovala celou škálu lidí. Našli se zde páry, studenti nebo také prostitutky. Policie zatkla 34 mužů a 18 žen.

Party organizovali dva nezaměstnaní lidé, kteří si těmito akcemi přivydělávali už od roku 2016. Návštěvníkům akce nechyběla ani sauna nebo bazén. Organizátoři si své zákazníky hledali hlavně na sociálních sítích, ale i stylem „jedna paní povídala“.

Vstupné na šťavnatou akcičku vyšlo na slušné čtyři tisíce korun. Ženy měly vstup zdarma.

Ministerstvo vnitra Běloruské republiky uvedlo, že se ze swingers party postupně v Bělorusku stává hit.

Prostituce a bordely jsou v Bělorusku ilegální. Eskortní služby jsou hodnoceny jako přestupek, kdežto provozování bordelu může vyústit až k trestu vězení.

Co se děje na swingers party čtěte ZDE

ivoadler ( 2. srpna 2018 15:11 )

Bělorusko je přece jen zaostává za Evropou na západ od jeho hranic. U nás je to normálka. Tuhle jsem šel na preventivní prohlídku k zubaři a na vrátkách vilky byla tabulka Grupáč. A pod tím tlačítko zvonku. Tomu říkám dobře zorganizovaný provoz. Však oni se to Bělorusové taky naučí.

sores ( 2. srpna 2018 13:44 )

Když si myslí že dělají ti doby.tkové normální věc,proč si schovávají tlamy aby jim do ní nebylo vidět??? Kéž by se všichni nakazili pra.sa.ta.

gabreta ( 1. srpna 2018 21:32 )

Ta ne. Ale Zdenekk s rodinou !!!!!

arne100 ( 1. srpna 2018 21:23 )

Ganzánie ty taky tady patříš mezi puberťáky?Nebo ti chybí inteligence!

vihor ( 1. srpna 2018 15:12 )

Je to ilegální, protože se na tom lépe vydělává a nemůže to provozovat každý. Policie dostává všimné za tolerování těch co platí a buzerování těch co neplatí. V Thajsku je také prostituce oficiálně ilegální, přitom je to asi největší ráj prostituce na světě. Ale je to maskováno jako turistický ruch

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání