Modelka Vlaďka Erbová (37) na svém Instagramu prozradila, že svěřila své dva potomky dočasně Dominice do péče. „Teta Domča měla veselý den... taková malá příprava, co ti špunti umí,“ napsala na Instagramu bývalá manželka Tomáše Řepky (44).

Silikonová kráska Mesarošová se brzy také stane maminkou, je právě v 8. měsíci těhotenství a podle všeho čeká chlapečka. Už teď se ale pomalu vpravuje do péče o děti. Hned další den po hlídání dětí Erbových ji čekal další „kšeft“ coby chůvy.

„Zítra jede ke mně, tak jí to taky ukážu... Možná jí dám Miu a na chvilku uteču, co?“ škádlila Agáta Prachařová (33) Dominiku, ale ta se nezalekla. „V pohodě, jasné, pohlídám, pochovám, nakrmím, přebalím a i fakturu připravím,“ smála se někdejší playmate, která už se asi těšila, až si téměř roční holčičku (narodila se v září 2017) pochová.

Když ale dorazila k Prachařovým, kde právě slavil sedmé narozeniny Agátin starší syn Kryšpín, čekalo ji milé překvapení. Manželka Jakuba Prachaře(34) se totiž vrhla k plotně a připravila královské pohoštění. „Tak jsem přijela k Agátě na návštěvu a tady jsou řízečky! Ty jo, to je hostitelka,“ pochvalovala si blondýnka.

VIDEO: Těhotná Mesarošová se vypravila i do Varů: Prozradila, kolik přibrala a z čeho má strach!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Mesarošová se valí po Varech! Sedm kilo nahoře a strach z krádeže jména! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
97 fotografií