Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Půl lahve vodky a sedl za volant: Zbohatlický synek zabil nastávajícího otce

Autor: shp - 
15. srpna 2018
09:46

Moc se těšil, až se stane otcem. Narození svého dítěte se však nedočkal. Nastávajícího tatínka Iduse Mikhametova (†28) přepůlil vedví zběsile jedoucí vůz. Muž byl na místě mrtvý. Za volantem auta seděl zbohatlický synek Andrej (27), jehož rodina má silné konexe. Byl opilý, v těle měl množství alkoholu, které odpovídá půlce lahve vodky.

Idusův život vyhasl, když přecházel silnici na přechodu v ruském městě Ufa. Opilý Andrej, který jel ve voze se svým kamarádem, upaloval dvakrát rychleji, než je povolený rychlostní limit. Do nastávajícího tatínka najel takovou silou, že náraz jeho tělo rozpůlil vedví.

Jeho horní část zůstala zaklíněná ve voze, zatímco nohy odlétly na silnici. Andrej se pak vyboural a i se svým kamarádem společně pláchli. Policii však neunikli, strážci zákona je po chvíli dopadli. Muži se jim snažili namluvit, že vůz řídil Andrejův kamarád, ale neošálili je.

I přes úspěch policie se však Idusova maminka Rimma Mukhametova (51) obává, že za mříže Andrej nepůjde. „Má vlivného otce a bojím se, že unikne trestu,“ prohlásila podle Daily Mailu. Smrt syna ji velmi zasáhla. „Byl nejstarší z mých tří dětí, nevím, jak se s tím smířím. Pomáhal mi se vším, podporoval mě,“ pokračuje.

Když se jeho manželka dozvěděla, že zemřel, psychicky se zhroutila. Vzali se na jaře a on se tak moc těšil, až se stane otce. Proč si musel bůh vzít mého syna tak mladého?,“ uzavřela s pláčem. Nehodu natočila průmyslová kamera, která zaznamenala, jak neuvěřitelně rychle Andrej jel.

buznazblesku ( 16. srpna 2018 07:02 )

Přesně tak!

aIIahakbar ( 15. srpna 2018 17:16 )

Už si zase píšeš sám se sebou, ty chuju postižený?

sores ( 15. srpna 2018 17:06 )

Ale to je ni u nás, parchanti mocných a megařů ví že je tatík ze všeho vylíže. Ten parchant zabít někoho z mé rodiny tak bych ho také zabil aby i jeho rodiče věděli jaké to je a pak se šel udat. Měl bych polehčující okolnost i mírnější basu!

gabreta ( 15. srpna 2018 16:55 )

No v tom s tebou samozřejmě souhlasím! Za bolševika, jako dneska. Na západě, jako na východě. Všude stejný!

pekaaaros ( 15. srpna 2018 16:34 )

Belabel: Ale v Emerice se tak děje pod záštitou demokracie. A to je světí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání