Nepotřebuje žádné svůdné pózy, horké slunce ani nafukovacího plameňáka, přesto zvládne pořádně podráždit. Padesátnice Saudková jde zkrátka proti proudu a vůbec se nestydí.

Poprvé se svlékla už v červnu, v červenci zase oblečení odhodila u českého jezírka. V srpnu pak odhalila svůj zadeček při koupání v horkých pramenech na Islandu. „Nádherná samota,“ připsala k fotce na sociální síti.

Ovšem ne každému se její snímky líbí, a tak cenzoři některé z nich kvůli přehnané odvážnosti už stihli smazat. „To zas nějaký dychtivý dobrák nahlásil, abych neohrozila mravnost spoluobčanů,“ kroutila nechápavě hlavou bývalá partnerka Jana Saudka (83) a současná partnerka jeho syna Samuela (55), ale se svlékáním přece jen nesekla.

Ostatně veřejnosti své přednosti ukázala už v roce 2014, kdy se odhalila pro benefiční kalendář na podporu prevence AIDS. Stylizovala se coby Eva z ráje a jediné, co ji halilo, byla velká mašle. „Svléknout ji nebylo těžké. V naší rodině s nahotou problém nemáme,“ prohlásila tehdy fotografka a autorka snímkuIda Saudková (51), první Samuelova manželka.

VIDEO: Sára Saudková popsala sex se svými milenci!

Video
Video se připravuje ...

Sára Saudková popsala sex se svými milenci! MARKÉTA REINISCHOVÁ, PETR SOUKUP, JAROSLAV BOUDA

 

Fotogalerie
37 fotografií