Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zpěvačka (†31) z Talentu byla ubodána, její syn (†6) zemřel na nemoc krve

Autor: shp - 
16. srpna 2018
19:42

Život se s ní vůbec nemazlil. Nejdřív jí zemřel v roce 2015 syn (†6) na dědičnou nemoc krve, nyní zastihla smrt předčasně ji samotnou. Zpěvačka ze soutěže Británie má talent Simonne Samantha Kerr (†31) byla brutálně ubodána ve svém londýnském bytě.

Zdravotní sestřička Simonne Samantha Kerr (†31), která učarovala porotu hudební soutěže Británie má talent jako členka zdravotního sboru B Positive, byla brutálně zavražděna. Policisté její tělo našli v tratolišti krve poté, co byli přivoláni na místo jejího bydliště.

Zadržen byl muž (40), který je považován za jediného podezřelého. Podle souseda byl dotyčný nezvykle klidný, když ho strážci zákona sebrali. „Slyšel jsem, že někdo zavolal policii, protože slyšel křik. Každý má okna otevřené, protože je teplo, takže asi tak křik slyšeli,“ řekl Daily Mailu.

Žena, která bydlí vedle, tvrdí, že volalo dítě zavražděné. „Má dvě děti, šestiletého chlapce a tříměsíční miminko. Starší dítě zavolalo policii. To on ji našel,“ prohlásila. Kerr měla ještě syna Kaveleho, ten však v šesti letech podlehl srpkovité anémii – dědičné krevní nemoci. Právě po jeho smrti se Kerr přidala ke sboru a v TV soutěži vystoupila.

Chtěla zvednout veřejné povědomí o této nemoci. „Strávila jsem 6 úžasných let sledováním, jak Kavele roste. A i když byl mnohokrát hospitalizován ve svém krátkém životě, myslela jsem si, že přežije až do dospělosti. Ztratila jsem ho v roce 2015,“ řekla v minulosti o synovi zavražděná zpěvačka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání