Herečka a spisovatelka, které zanedlouho vyjde druhá kniha, musela na porodní sál v pražské porodnici v Podolí ještě před plánovaným termínem, v úterý 7. srpna.

S partnerem Markem Zelinkou (31) se tak už skoro čtrnáct dní mohou radovat z holčičky, která dostala vskutku nezvyklé jméno - Alfréda. „Alfí je náš největší poklad a teď už jsme všichni společně doma," přiznala pro iDnes.cz Doležalová, která na sociální síti zveřejnila fotku novorozeneckého náramku své dcerky a také čupřinky jejích tmavých vlásků.

„V podolské porodnici jsme si trochu pobyli, protože bylo potřeba holčičku ještě sledovat," objasnila, že vše nešlo úplně jako na drátkách. „Ale naštěstí jsme byli s nejlepší neonatologickou péčí a všem v porodnici patří obrovské poděkování," přiznala šťastná maminka, která si své soukromí pečlivě střeží. I samotné těhotenství držela v tajnosti celých pět měsíců, než to oznámila na Instagramu.

Návrat do práce zatím Marie neplánuje, dceruška je pro ni totiž na prvním místě. „Uvidíme, jak mateřství budu zvládat a podle toho se vše bude odvíjet. Je to ta nejdůležitější životní role a tu nechci uspěchat," dodala pro iDnes.cz představitelka Saši z Comebacku. Z miminka se už raduje také seriálová Ivuška alias Kristýna Leichtová. Ta má také dceru, kterou pojmenovala Dorotka.

VIDEO: Maruška vyhrála StarDance s partnerem Markem Zelinkou. Proč už ho neuvidíme v další řadě?

Video
Video se připravuje ...

Vítěz StarDance Marek Zelinka: Nabídku na další ročník jsem odmítl, radši mám divadlo Tereza Kovářová

Fotogalerie
45 fotografií