Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Slevy přilákaly stovky lidí. Ceny nábytku spadly až o tři čtvrtiny

Autor: base, Kateřina Baranová - 
22. srpna 2018
05:20

Znovuotevření prodejny Möbelix v Kolbenově ulici s sebou přineslo i velké slevy. Stovky lidí si výhodné ceny nenechaly ujít a ve výsledku u pokladny ušetřily i několik tisíc.

V pondělí viděli novou podobu prodejny jen VIP klienti, všem ostatním se obchod otevřel v úterý. Zákazníci do obchodu vcházeli hned zrána za doprovodu potlesku zaměstnanců. Všechny uličky se během chvíle zaplnily. U regálů s akčním zbožím byla hlava na hlavě, protože zde padaly až 76procentní slevy. Výrazné slevové akce pokračují až do 2. září.

Jiří Šulc, generální ředitel Möbelix pro Českou a Slovenskou republiku, popsal změnu prodejny. Oproti dřívějšku se změnil vzhled obchodu a uspořádání nábytku, doplňků a dekorací do zařízených pokojů, kterými mohou zákazníci přímo procházet. „Tímto způsobem se mohou přímo inspirovat a snadněji si představit, jak bude jejich nové vybavení vypadat v interiéru a s jakými doplňky je lze sladit,“ řekl Šulc.

První prodejna Möbelix v Kolbenově ulici byla otevřena před deseti lety. Rekonstrukce trvala 2 roky a vyšla celkem na 200 milionů korun.

Co si lidé nakoupili?

„Pořídila jsem si povlečení a elektrickou pánev. Na nákupy mě nalákal letáček. Ve volnu jsem proto vyrazila a za obě věci utratila pouze 415 korun,“ řekla obchodní asistentka Vladimíra Blažková (60).

Automechanik Roman Spišák (20) nakoupil pánev a mop za slevové kupony. Celý nákup ho vyšel na 600 Kč a ušetřil zhruba 1400 korun. „Navíc jsem dostal ještě zdarma deštník a kupon na občerstvení,“ dodal.

„Jela jsem sem cíleně pro set přikrývka a polštář. Vlastním penzion, tak se zlevněné vybavení hodí. Utratila jsem 870 korun, přičemž jsem ušetřila zhruba tři tisíce,“ popsala svůj nákup podnikatelka Eva Kliská (53).

Zobrazit celou diskusi