„Přivedl si před časem do televize novou zpěvačku Jaroslavu Stočesovou, přezdívanou Mára. A měl s ní své ženě zahýbat,“ tvrdí zdroj deníku Aha!, podle kterého dokonce mileneckou dvojici Peterkova manželka načapala přímo při aktu.

„Pronajal si kvůli ní dům v Českých Budějovicích, aby se o tom nedozvěděla manželka. Jenže ta si po čase na svazku jeho klíčů všimla klíče, který neznala a k ničemu nepasoval. Tak si nechala potají udělat kopii a pak sledovala svého muže až do toho domu,“ pokračuje informátor.

Tam ji čekal výjev, který by jistě nejraději vymazala z paměti. „Normálně si odemkla a přichytila je in flagranti v posteli. Ihned prý podala žádost o rozvod a v rámci toho požaduje polovinu podílu v TV Šlágr,“ dodal zdroj z blízkosti manželů.

Hudební boss sice krach manželství potvrdil, ovšem jinak se obrnil mlčením. „Rozvádíme se, ale odmítám k tomu cokoliv mediálně říkat,“ řekl jen pro Aha! Peterka. To samé zřejmě očekával i od své ženy, jenže ta se přece jen neudržela.

„Jestli to souviselo s paní Stočesovou? To ví dnes půl republiky, o tom není třeba diskutovat,“ prozradila pro Extra.cz Jana Peterková, která by ale na rozvodu mohla vydělat slušné peníze. „Vyrovnání majetku bude. Musíme se nějak hezky dohodnout,“ naznačila jen, že ještě nic není jisté.

VIDEO: Před časem krachlo manželství také Kateřině Kaiře Hrachovcové. Její manžel už také randí s jinou...

Video
Video se připravuje ...

Manžel Hrachovcové veterinář Herčík: Domů si už vodí jinou. Blesk TV

 

Fotogalerie
23 fotografií