Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Drsná bitka ve vlaku: Žena dostala od agresorky salvu pěstí, do mely se pak přimotali dva rváči

Autor: shp - 
31. srpna 2018
09:24

Takováhle mela se ve vlaku jen tak nevidí. Na trase z Londýna do Birminghamu došlo ke konfliktu po Nothing Hillském karnevalu. Na ženu někdo v soupravě hodil sendvič. Líbit si to rozhodně nenechala. Jestli ale napadla osobu, která ho hodila, není jasné.

Robustní žena se poté, co na ni sendvič přistál, opřela do hubené dívky v barevné košili, jestli po ní jídlo hodila. Když to popřela, začala na ni vyvíjet nátlak.

Nenuť mě, ať si sundám paruku,“ začala na ni hřmět. Jenže svůj vztek neukočírovala, paruku si skutečně sundala a dívku začala bít hlava nehlava. Pěsti lítaly vzduchem ostošest.

Napadenou se pokusil zachránit její doprovod, ale když se pokusil ženy odtrhnout, přiskočil muž, který jel ve vlaku s agresorkou, a mladíka napadl. Nutno přiznat, že napadení to schytali.

Když dívka skončila na zemi, neštítila se ji útočnice kopnout zbaběle do hlavy. Oba páry peroucích se dvojic od sebe nakonec roztrhl další cestující, zatímco ostatní klopili zraky nebo rovnou zmizeli.

Roman Medek ( 31. srpna 2018 21:34 )

 Dámy a pánové co jste teď chytří , na takovou agresi musíte mít vycvik aby jste to zvládly což většina lidí nemá protože předpokládá že žijeme v civilizaci , čer.á opic.e ho má od narození proto to tady tak vypadá když otevřete dveře od Z O O! Na toto musí být tvrdý bič jinak si vyskakujou bez varování jako naší cigiligi ale to asi známe že !!!!

diskutujici ( 31. srpna 2018 14:06 )

Obohaceni.

josefvyskoc ( 31. srpna 2018 13:25 )

„Enyky, benyky, kliky, hec, chytni negra za palec, a když pouští nech ho bejt, černá barva nejde smejt, jeden musí z kola ven, a bude… to ten!

sores ( 31. srpna 2018 13:21 )

Už to zřejmě bez zbraně nepůjde, alespoň pepřák, je hnusná doba zločinnost stoupá o 106 . Lidi jsou cholerici navztekaný, z čeho asi, jedině ze špatného jídla nadopovaného antibiotikama a Ečkama. Kuřata toho mají v sobě mraky za 14 dní je velké jako slepice. proto lidem už nezabírají když onemocní že ho mají v sobě šílené množství. Ví se to ale mlčí se.Hlavně mít z toho prachy.

XLADI ( 31. srpna 2018 13:20 )

Klasika opice má nejvíc keců a díky mega***i taky velkou sílu. A ten vychrtlej s kalhotama na půl žerdi a květákem na hlavě se teda uměl rvát ten zrzek byl nějakej neschopnej. Stát se to v Rusku nebo Polsku tak cestující ty opičáky vyhoděj z vlaku ještě za jízdy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání