Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Na krále Instagramu byl vydán zatykač. Dan Bilzerian je hledán kvůli střelbě z raketometu

Autor: shp - 
31. srpna 2018
21:58

Samozvaný král Instagramu, miliardář a playboy Dan Bilzerian (37) se namočil do pořádného průšvihu. V Ázerbájdžánu na něj byl vydán zatykač poté, co se objevilo na sociální síti video, jak střílí v autonomním horském regionu Nagorno Karabakh z raketometu.

Zatykač byl vydán jenom pár hodin poté, co se Bilzerian stal občanem Arménie a přidal se k tamním ozbrojeným silám. V Ázerbájdžánu ho chtějí vidět za mřížemi kvůli tomu, že vousatý svalovec navštívil region Nagorno Karabakh, který je hlavním důvodem konfliktu mezi touto zemí a sousední Arménií.

Vrchní žalobce kanceláře generála Ázerbájdžánu se nyní snaží, aby byl Bilzerian umístěn na seznam zločinců hledaných Interpolem. Podle něj playboy sociálních sítí nelegálně získal zbraně a granáty, které v regionu, kde se převážně mluví arménsky, taktéž vyzkoušel.

Interpol bude po zločinci pátrat,“ zaznělo podle Mirroru v arménském veřejném rádiu. Sám Bilzerian má přitom arménské předky. Zda nakonec skončí v base, není jasné. Peněz na to, aby se z ní vysekal, má dost. Miliony získal od svého otce Paula Bilzeriana, který se specializoval na převzetí velkých firem.

Tom ern ( 1. září 2018 15:15 )

 Nesméj ho dostat musim ho varovat na FB a IG

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání