Už několik dní Blesk upozorňuje na případ zmizelého Tomáška Figury! I když boj otce za nalezení syna trvá už rok, policie jednala až tento týden. Čirou náhodou po sérii článků. Pro matku kluka, u které měl Tomášek být (ale nebyl), si v úterý ráno přišla zásahovka. Ani to však případ neposunulo, vše se zdá nebezpečně zamotané.

Podle informací Blesku začala kriminální policie brát v úvahu právě i tu nejstrašnější vyšetřovací verzi! To měl být hlavní důvod, proč si v úterý došla pro Renatu! „ Najednou se tu ráno v sedm objevila zásahovka a doslova vletěli do bytu paní Figurové. Ta se skrývala, nevycházela ven. Chlapce u ní doma nenašli, odvezli si jenom ji,“ vypověděla včera jedna ze sousedek Figurové. „Policie ji měla v hledáčku už delší dobu, čas od času se tu ukázal někdo z kriminálky a vyptával se na ni. Všichni sousedé byli v šoku, když se objevila na kandidátce do místního zastupitelstva za sdružení ANO,“ popsala sousedka z vedlejšího domu.

„Tomáškova matka prý vypověděla, že chlapec je v Asii, ale tomu rodina nevěří. O to víc se od úterka bojí, jestli je vůbec naživu,“ vypověděl rodinný přítel ze strany otce. „Nejčernější myšlenky, že dítě nežije, začaly napadat rodinu poté, co bylo letos v červnu vyhlášeno celostátní pátrání. Ale všichni se to báli vyslovit nahlas. V posledních dnech se už celá rodina modlí, aby to tak nebylo. Nejvíc si přejí chlapečka obejmout. Slzy jsou na denním pořádku,“ popsal blízký člověk zoufalou situaci.

Video: Matka prosí personál letadla, ať otevře dveře. Z horka jí omdlelo dítě

Fotogalerie
14 fotografií