Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jak bude vypadat Kapitán Marvel? Na tuhle krásku se můžeme těšit už na jaře!

Autor: msj - 
14. září 2018
15:09

Herečka Brie Larson slíbila, že rozbije internet. Nutno říct, že to se jí povedlo. Na povrch se totiž dostaly nové fotky marvelovské postavy Kapitán Marvel. Tu má ztvárnit právě Larson. Dočkáme se spásy v nových Avengerech?

Se zastrašujícím a upřeným pohledem na nás na instagramu Entertainment Weekly  vykoukla fotka krásné Bri Larson (28), která se v kostýmu kapitána Marvela nachází kdesi v poušti. Herečka tak dostála svému slibu a opravdu rozbila internet. Na tohle každý čekal.

Captain Marvel bude film čistě jen o této hlavní hrdince. Děj by se měl odehrávat v devadesátých letech minulého století. O tomto kousku se zatím moc neví, držíme se pouze spekulací. Hlavními záporáky by měli být měnící se mimozemšťané a Skrullové.

Co se schopností týče, kapitán Marvel umí lítat, projektovat a pohlcovat energii a také bude mít nadlidskou sílu, rychlost a vytrvalost. Premiéra filmu Kapitán Marvel by měla být 8. března 2019.

Ukáže se Kapitám Marvel v nových Avengers?

Na březen 2019 je naplánovaný větší biják. Kapitán Marvel by se měl blýsknout ve čtvrtých Avengerech a přiznejme si, bylo na čase. Poté, co Thanos lusknutím prstů vyhubil půl vesmíru, se nám v potitulkové scéně Infinity War dostalo krátké scény, kdy rozpouštějící se Samuel L. Jackson, coby Nick Fury, posílá přes svůj pager zprávu právě pro kapitána Marvel.

Zobrazit celou diskusi