Příznivci zpěvačky s ní sice v těžkých chvílích cítí, ale zároveň se dožadují svých práv.

Sliby chyby

Lidé z fanklubu se dušovali, že peníze budou brzy vráceny,“ tvrdí někteří z nich. Za to, aby se mohli v Branickém divadle sejít se svým idolem, zaplatili každý 120 korun. Setkání s Luciíbylo plánované na 19. srpna, ale v té době už neměla Vondráčková na podobné věci síly. Řešila rozvod, který její stále ještě manželoznámil na sociální síti.

Musí se přihlásit

Všem jsem po mailu vysvětlil, že buď vrátíme peníze, nebo je ještě možnost, že se autogramiáda uskuteční v pozdějším termínu, anebo si částku u nás ponechají na nový kalendář, který v říjnu vyjde,“ řekl Nedělnímu Blesku šéf fanklubu Petr Mráček. Nechápe, kde se stala chyba a proč si někdo stěžuje. „Když si někdo o peníze nenapsal, brali jsme to tak, že je vrátit nechce,“ dodává.

Půl milionu měsíčně

Zpěvačka požaduje po hokejistovi jednorázově sedm milionů kanadských dolarů (v přepočtu 119 milionů Kč) a 30 tisíc kanadských dolarů (v přepočtu 510 tisíc Kč) měsíčně jako výživné na rozvedenou manželku. Alimenty na děti Matyáše (6) a Adama (3) má určit kanadský soud, u kterého rozvod proběhne.

Víte, že...

Součástí autogramiády měla být speciální projekce videoklipů, ukázky z filmu Dokonalý polibek a písničky z nového CD.

 

Fotogalerie
29 fotografií

Video: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima