Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Manžel usekl své ženě hlavu, pak s ní nakráčel na policejní stanici

Muž usekl hlavu manželce a přinesl ji na policejní stanici.
 (Autor: Reprofoto TheNewsMinute.com)
Autor: ital - 
11. září 2018
18:58

Satish (35) usekl hlavu své manželce Roopě, s níž následně došel na policejní stanici. Přiznal se k vraždě, zatímco mával uťatou hlavou sem a tam. Šokovaní a znechucení policisté na něho okamžitě začali naléhat, aby hlavu vrátil zpět do odpadkového pytle, v němž ji přinesl.

Šokovaný policejní úředník zachytil na svůj mobil video, jak pětatřicetiletý Satish přišel na policejní stanici v indickém městečku Ajjampura. V jedné ruce třímal mačetu a v druhé pytel na odpadky, z nějž vytáhl uťatou hlavu své manželky. Drže ji za vlasy míhal s ní ze strany na stranu. Kamera zachytila ženiny rysy tváře a její tmavé vlasy.

„Toto je má žena!“ křičel Satish. „Dal jsem jí veškerou lásku, co jsem mohl!“

Když hlavu opět vložil do plastového pytle, sdělil policistům, že jej manželka podváděla a on ztratil trpělivost, když ji uviděl s jiným mužem. Stěžoval si, že Roopa dala přednost jeho sokovi jménem Sunil, přestože pracoval pouze jako dělník a měl dokonce zločinecké záznamy v rejstříku.

Rovněž oznámil policii, že jeho žena vybrala půjčku ve výši 300 000 indických rupií (cca 91 500 Kč) a věnovala je svému milenci. Strážníci museli zprvu muže zklidnit, aby mohli zaznamenat jeho prohlášení a začít s formálním vyšetřováním vraždy.

Inspektor Ramachandra Nayak řekl, že Satish byl vzat do vazby poté, co policii ukázal místo, kde zanechal ostatky těla své manželky.

Vrchní komisař Annamalai sdělil: „V oblasti Ajjampura obecně platí, že kdokoliv spáchá zločin, jde se přiznat na policii. Aby však někdo vkráčel na policejní stanici a položil na stůl lidskou hlavu, to je pro nás všechny něco naprosto nového.“

tokarev ( 12. září 2018 19:36 )

V tej Indii sou taky pěkní magoři co to maj v hlavě úplně vybrakovaný,a to nemusí být ani slimáci či muchamedáni.Manželce useknou hlavu a hrdě s ní nakráčí na policejní stanici a nebo tam znásilní a zabijí malé holčičky a pak je hodí do kanálu či do Gangy.Něco je tam úplně špatně a lidé jen mlčky přihlíží.

Monikay ( 11. září 2018 19:30 )

no fuuuuuuuuuuuuj

dedeha ( 11. září 2018 19:23 )

 Ešte že nestratil hlavu a šiel na políciu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání