V rámci propagace nového alba Egypt Station Paul McCartney zavzpomínal na nejlepší časy kapely The Beatles. Největší party se pořádaly u Johna Lennona doma a tam se odehrávaly věci, které si až doteď nikdo nedokázal představit.

„Místo toho, abychom se jen strašně opili a bavili, ani nevím, jestli jsme tam přespávali, ale najednou jsme byli všichni v křeslech, zhasnutá světla a někdo začal masturbovat, takže jsme se všichni přidali,“ prohlásil zpěvák.

Navzájem se u toho povzbuzovali a vykřikovali jména osob, které je v tu chvíli vzrušovaly. „Najednou někdo vykřikl třeba Brigitte Bardot, jóóó!“ vzpomínal McCartney. Jejich společné ukájení překazil až John Lennon, který vykřikl jméno Winstona Churchilla.

„Je spousta věcí, když se ohlédnete zpátky, tak si řeknete: Opravdu jsme tohle dělali? Ale byla to dobrá, neškodná zábava. Nikomu to neublížilo. Ani Brigitte Bardot,“ řekl nakonec hudebník.

Podle něj se ve skupině žádné extrémní orgie nekonaly. Jen setkání nebeského druhu a skupinky, které se tam vytvořily. Jeho největší orgie prý byly, když si v Las Vegas zaplatil dvě prostitutky a užil si s nimi trojku.

VIDEO: Beatles skrz naskrz – Unikátní a neznámé fotografie z archivu The Beatles Book

Video
Video se připravuje ...

Beatles skrz naskrz – Unikátní a neznámé fotografie z archivu The Beatles Book Vydavatelství Knihy Omega

 

Fotogalerie
17 fotografií