Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ženu zavraždil na líbánkách manžel! V karibském ráji potopil loď kvůli dědictví

Autor: rc - 
18. září 2018
11:40

Policie obvinila Brita Lewise Bennetta (41) z vraždy jeho manželky Isabelly Hellmann (†41), s níž byl na romantických líbánkách v Karibiku. Pár se zrovna plavil na lodi kolem exotických Baham, když se loď potopila. Podle strážců zákona však nešlo vůbec o nešťastnou nehodu, ale o úkladnou vraždu, kterou zosnoval Bennett, aby zdědil manželčino jmění.

Lewis Bennett se plavil se svou manželkou Isabellou Hellmann po Karibiku. Manželé si na lodi užívali své odložené líbánky. Pár během své cesty navštívil oblíbený ráj turistů St. Maarten, Puerto Rico a Kubu. Podle informací New York Post došlo poblíž pobřeží proslulých Baham k tragédii. Loď se s manželi na palubě potopila. Podle výpovědi Bennetta šel osudný večer do podpalubí. Ještě předtím však aktivoval autopilota a nechal svou ženu na palubě, aby dávala pozor. Bylo osm hodin večer, když ji opustil. Loď se však z nevysvětlitelných příčin začala potápět. Bennett rychle volal o pomoc a uvedl, že jeho žena není na palubě.

Bennett byl podle The Guardian zachráněn u pobřeží Kuby, ovšem jeho manželka byla stále nezvěstná. Podle rodiny ženy, která pracovala jako realitní makléřka, se pár neustále hádal. Podle žalobce potopení lodi zosnoval sám Bennett, který by v případě úmrtí manželky zdědil její veškerý majetek. „Vražda Hellmann by odstranila manželský konflikt z života obžalovaného, dovolila by obžalovanému žít život, jaký si přeje a umožnila by mu zdědit majetek ženy, všechny tyto okolnosti dokazují, že obžalovaný měl silný motiv k vraždě Hellmann,“ uvedl žalobce Benjamin Greenberg pro New York Post.

Navíc poté, co byl Bennett zachráněn z moře, našla se u něj sbírka vzácných mincí, které byly ukradeny jeho bývalou zaměstnankyní. Ta byla zřejmě jeho komplicem. Bennett byl odsouzen k sedmi měsícům ve vězení za pašování mincí a v prosinci ho čeká soud za vraždu jeho ženy.  

Stanley1000 ( 18. září 2018 14:40 )

 Něco mi to připomíná. Důkaz žádný, ale žalobce má jasno. Však on se nějaký už najde. Asi byla před tím zabita el. proudem. Greenberg by měl jít na školení k Legerskému a soudit by to mohla bývalá prokurátorka Gillová.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání