Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Stáňa sháněla byt a čekal ji šok: Podnájem za sex, nabídl jí muž

Stáňa narazila na muže, který chtěl, aby mu za podnájem bytu platila sexem.
Stáňa narazila na muže, který chtěl, aby mu za podnájem bytu platila sexem.  (Autor: Reprofoto TN.cz)
Autor: shp - 
25. září 2018
18:02

Mladá a krásná studentka Stanislava hledala v Praze podnájem, aby to neměla daleko do školy. Sehnat byt v metropoli však není jen tak. Jak sama Stáňa brzy rychle zjistila, spousta pronajimatelů záměrně hledá přitažlivé slečny a ženy, které by chtěly za nájem platit protislužbou v podobě sexu.

Podobných inzerátů lze přitom najít spoustu po celém Česku. „Mladý a atraktivní podnikatel nabízí momentálně nevyužitý krásný byt 2+1 ve Vsetíně a 1+1 ve Zlíně pohledné slečně, ženě za krásné chvíle…,“ zní v jednom z mnoha, které lze dohledat na internetu.

Stáňa doplatila na to, že si pořádně nepřečetla znění inzerátu, protože spěchala, aby jí atraktivní podnájem někdo nevyfoukl. Když se dotázala na dostupnost bytu, reakce muže, který ho pronajímal, ji pořádně zchladila. Ihned jí došlo, o co jde a co by po ní dotyčný chtěl.

Potom mi přišla odpověď od jednoho pána, který mi odepsal jen, jestli si rozumíme správně s tou protislužbou, a já jsme vůbec nevěděla, jakou protislužbu myslí, tak jsem se ho zeptala, zda jde o sex, a on že jo,“ řekla krásná studentka webu TN.cz, který o celé kauze přinesl reportáž.

Jsou takové inzeráty vůbec v pořádku podle zákona? „Samozřejmě je otázka, v jakém rozsahu a komu by byly ty sexuální služby poskytovány, takže pokud někdo tímto způsobem najme někoho pro prostituci, tak to může být trestné jako kuplířství,“ řekla advokátka Věra Nováková.

Psycholog Jan Kulhánek vysvětluje, že i když může člověk říct, že má dívka vždy jinou možnost, je důležité především to, jak tuto situaci prožívá. „Pokud to prožívá tak, že je zahnaná do kouta a že takovouto věc dělá proto, že jí nic jiného nezbývá, tak to může způsobit poměrně těžké trauma a ty pocity jsou pak podobné jako při nějakém zneužití,“ prohlásil odborník.

VIDEO: Muž (40) měl sex se studentkou (16). Intimní chvíle si nahrával!

Video  Muž (40) měl sex se studentkou (16). Intimní chvíle si nahrával!  - TV JOJ
Video se připravuje ...

anyyt ( 26. září 2018 11:19 )

Tak to tu ještě chybí článek o tom, jak samoživitelkám někdo nabízí pomoc s protislužbou sňatku s cizincem, za účelem získání občanství...

salto ( 26. září 2018 09:27 )

Co je na tom divného? Platba protislužbou, poseká zahradu, naštípe dříví, přinese nákup, pohlídá děti, vymaluje byt nebo roztáhne nohy. Je 21. století a doba je taková. navíc staré ruské přísloví říká: žena není máslo, použitím neubude

XLADI ( 26. září 2018 06:59 )

Stáňa si pořádně nepřečte znění inzerátu o délce malého odstavce a pak se diví. Kdyby si to pořádně přečetla pochopí to každý. Jakou myslela protislužbu, že mu bude žehlit košile?

vihor ( 25. září 2018 20:37 )

Služby za sex jsou něco jako porno, všichni to dělají, ale nikdo to nepřizná. V Česku je to ale teprve v začátcích, v Německu už je to celkem normální, že každá hezká studentka má někoho zkušenějšího, kdo jí občas vypomůže a ona jemu. Znám třeba jednu ze školy, co se registrovala na německém serveru www.hostess.live a nestačil jsem se divit. Němec jí zařídil na převoz ***ky nový mergl, samozřejmě má nový ajfoun, značkové hadry a pořád lítá někam na dovolenou a nákupy. Žije si jak princezna, je spokojená, Němec je taky spokojený, tak co je na tom špatného? V Německu je navíc všechno legální, nikdo se nemusí přetvařovat nebo skrývat. Mladá kočička je tam symbolem postavení, podobně jako nové luxusní auto, mobil, jachta, atd.

sidneyfoster ( 25. září 2018 20:05 )

No při dnešních cenách, dobrý ne ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání