Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

„Strč si ty řídítka do pr*ele!“ Video české cyklistky válcuje internet!

Video se připravuje ...
Autor: msj - 
9. října 2018
05:00

Na českých sociálních sítích se objevilo video velmi upřímné ženy, která na kole šlape do mírného kopce a moc velkou radost z toho nemá. Nejen že se není schopna koncentrovat na vysněný cíl cesty v podobě pivovaru, ale přidává ke svému utrpení pár velmi jasných konstatování. K velké škodolibé radosti jejího cyklopartnera, který ji natočil. Z ženy se během několika mála dní stala hrdinka většiny žen, které jí vyjadřují podporu a soucítí s ní. 

Video se po českém Facebooku šíří rychlostí blesku. Deset dní od jeho zveřejnění ho sdílelo přes 22 tisíc lidí. Poznávají se v něm mnohé ženy, které partneři přemluvili k cyklovýletu, jenž jim dal pořádně do těla.

„Strč si celou cyklistiku do p*dele řídítkama napřed,“ rozčiluje se žena, ale svému protějšku za kamerou tím dělá spíše větší radost.

„Celou cestu vidím jen asfalt a svůj kšilt. P*del mě bolí, záda mě bolej, žízeň mám,“ zazněla další hláška, kterou se nyní baví celá republika.

Když její doprovod, který její namáhavou cestu na kole škodolibě natáčí, zmíní pivovar a jak on sám si jízdu užívá a je spokojený, zazní z úst naštvané cyklistky: „Ty seš ještě vod včerejška vožralej!“ Dle komentářů pod videem i tato sedí na mnohé víkendové cyklovýlety…

Redakci Blesk se zatím nepodařilo zjistit identitu ženy, kterou si celý národ oblíbil. Proto vyzýváme naše čtenáře, aby jakoukoli informaci o identitě vášnivé cyklistky poslali na e-mailovou adresu tip@blesk.cz nebo zavolali na číslo 724 014 586.