Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šokující záběry: Dítě mačká hady a hrabe v jejich klubku!

Autor: red - 
20. října 2018
10:13

V Česku ještě doznívá panika po útěku smrtelně jedovaté mamby zelené, která v pražských Hlubočepích uštkla její majitelku, a z druhého konce světa přicházejí obrázky batolete, které si s hady bezstarostně hraje. To by se u nás jen těžko stalo…

Záběry chlapečka, co sotva začal chodit, uprostřed klubka hadů, obletěly svět. Jsou z čínské hadí farmy, kterou provozují rodiče malého chlapce. Autorem videa je zřejmě „hrdý“ otec.

Na snímcích chlapec nejistými krůčky ťape po jakési chovné místnosti, kde je na zemi udusaná hlína a část podlahy zakrývá jakási lepenka. Bere jednoho hada po druhém a podává je muži, jemuž je na videu vidět pouze ruka. Ten hady od chlapce přebírá a dává je do koše. V otevřených dveří stojí žena, nejspíše matka chlapce oblečeného do džínového kompletu, a vše s úsměvem pozoruje.

Když chlapec, který ještě ani neumí mluvit, vybere všechny viditelné hady, snaží se dostat pod lepenku. Žena mu ji s radostí pomůže nadzvednout. Pod ní se objeví obří klubko hadů, chlapečka ale neděsí, je očividně nadšený.

Není známo, o jaký druh se jedná. Podle reakcí rodičů je však pravděpodobné, že žádné kousnutí dítěti nehrozilo..

VIDEO: Podívejte se na záběry z odchytu uprchlé mamby zelené v Praze. Došlo při něm k hádce dvou odchytářů! Jeden šel na ni s koštětem!

Video  Takhle probíhal odchyt jedovaté mamby zelené.  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

prasatkopepicek ( 20. října 2018 15:35 )

Co je na tom sokujiciho vzit nejedovateho hada do ruky a podat ho nekomu jinemu? Daleko nehutnejsi jsou "roztomila" videa kde se deti nechaji olizovat coklama.

y1xcvbnm ( 20. října 2018 12:01 )

a večeře je hned

Zobrazit celou diskusi