Při oznamování výsledků totiž s Monikou putovala do rozstřelu právě populární herečka, která mimo jiné září v seriálu Ulice i Krejzových. A měla jediné přání: „V tu chvíli jsem chtěla jít dál a přála si, aby tedy vypadla Monika! Doufala jsem, že diváci budou chtít vidět, jak pokračuje moje hubnutí. A teď uvidíme, jak mě tady dlouho nechají,“ řekla otevřeně Blesku. Pak ale začala svá slova mírnit. „Mám Moničku moc ráda, chci se s ní rozloučit. Ale prostě jsem to v tu chvíli cítila takhle,“ doplnila.

Monika Bagárová se svým tanečním partnerem Robinem Ondráčkem byli žhavými favority na vítězství. Taneční pár předvedl žhavou sambu a ladné pohyby by zpěvačce mohla závidět kdejaká tanečnice. Ovšem sympatický pár nepostoupil kvůli jedné malinké chybičce! „Jsem strašně smutná, že vypadla Monika a Robi. Kdybychom u uplynulých ročníků viděli ve druhém kole takovou sambu, tak bychom byli nadšení. Teď to vypadá, jako by jejich výkon nebyl dost dobrý, ale on byl dobrý. Ale Monice to skutečně klouzalo. Bylo to dokonce velmi dobré. Jsem velmi smutná, že vypadli. Ale v takové soutěži prostě někdo vypadnout musí,“ řekla porotkyně Tatiana Drexler v živém streamu na Facebooku pořadu.

VIDEO: Bagárová vypadla ze Stardance

Video
Video se připravuje ...

Bagárová vypadla ze Stardance Luboš Procházka, Jan jedlička

UPOZORNĚNÍ: Z důvodu, že někteří diskutující pod články o Stardance píší rasistické příspěvky a komentáře, diskuze zůstane vypnuta.

Fotogalerie
94 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva