Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Muž pořezal přítelkyni na hlavě. Po propuštění na kauci jí za trest zabil syna (†19)

Autor: ital - 
27. října 2018
14:39

Brutálně napadl partnerku, ošklivě ji pořezal na hlavě a v obličeji a přesto ho policisté pustili z vazby na kauci! Násilník Robert Goodwin (†57) se následně vrátil do domu přítelkyně a nejspíš za trest umlátil její syna Nathana (†19). Pak si zbaběle vzal život. Zdrcená nyní žádá po policii vysvětlení!

Příbuzní obětí nechápou, proč policie násilníka pustila na svobodu. Ze snímků partnerky po napadení je zřejmé, že si počínal obzvlášť brutálně. Goodwin ji ohavným způsobem poranil na hlavě a obličeji, který měla celý zakrvácený. Podle rodiny útoku předcházela hádka kvůli balíčku jídla z fastfoodu, který zapomněli v taxíku. Goodwin poté údajně svou družku udeřil do tváře porcelánovou panenkou.

Násilník byl sice zatčen, následně ho ale oproti peněžní kauci propustili. Když byl na svobodě, vtrhl znovu do domu své partnerky v anglickém městě Stoke-on-Trent, vytáhl jejího syna z postele a utloukl jej k smrti. Poté Goodwin utekl a zřejmě si sám sáhl na život. Jeho tělo bylo nalezeno 11. října na zahradě nedalekého rodinného domu.

Mrtvého Nathana nalezla policie asi o tři hodiny dříve a jeho smrt vyšetřuje jako vraždu. Jak zemřel Robert Goodwin, policisté však ještě nezjistili. Zdrcená Tania, která se k případu nechce vyjadřovat, nadále žije v domě, kde zemřel její syn.

Rodina nemůže uvěřit, že byl na svobodě

Vivianne Morris, matka napadené ženy, řekla, že nemůže pochopit, jak mohli agresora pustit, aby mohl chlapce zabít. „Nikdy s ním nebyl problém a až do toho okamžiku žili šťastně. Něco stalo a on přepnul. Kdybychom něco tušili dříve, tak bychom zasáhli. Nemůžu uvěřit, že nebyl ve vězení!“ uvedla Vivianne. „Měli ho odsoudit za pokus o vraždu. A místo toho jej pustili na kauci. Nechápu,“ dodal bratr brutálně zbité ženy Darren.

Policie nyní pátrá po záznamech z bezpečnostních kamer stejně jako po případných svědcích. „Vyšetřování smrti obou mužů pokračuje a jakékoliv informace, které máte, bez ohledu na to jestli malé či významné, nám budou užitečné, abychom dokázali určit přesný sled událostí, které se odehrály,“ sdělil k případu policejní důstojník z hrabství Staffordshire.

petrw ( 27. října 2018 16:40 )

to se deje je i v cr takovy nerad by nemel mit nárok na kauci to svet nevidel ..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání