Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž se probudil po 12 letech z kómatu, jeho milující maminka se o něj starala každý den

Autor: shp - 
7. listopadu 2018
18:30

Po děsivé autonehodě, která se odehrála v roce 2006, zůstal Číňan Wang Šu-pao (48) ochrnutý a upadl do kómatu. Nevypadalo to s ním vůbec dobře. Jeho milující maminka Wej Ming-jing (75) nad ním však nezlomila hůl a nikdy nepřestala doufat, že se uzdraví. Po 12 letech se stal zázrak. Její syn se z kómatu probral.

Wej věnovala svému synovi vše. Když byl Wang ještě malý, jeho otec zemřel, takže když zůstal po autonehodě v kómatu, starala se o něj sama. Dokonce se šíleně zadlužila, aby mohla zaplatit v přepočtu necelých 400 tisíc korun, které stála zdravotnická péče v nemocnici.

Každý den vstávala v pět hodin ráno, aby syna umyla, nakrmila a namasírovala kvůli tomu, aby se u něj neprojevily proleženiny. „Byly dny, kdy jsem nejedla celý měsíc, protože jsme byli tak moc chudí,“ řekla Wej televizi Beijing News. Žena kvůli synovi velmi trpěla.

Moje ústa a můj jazyk byly suché. Pila jsem jenom vodu,“ říká matka, který kvůli nedostatku jídla zhubla 20 kilogramů a nyní váží pouhých 30 kg. Žena však nyní pookřála, protože se její syn před měsícem probral z kómatu. Nic jiného si přitom celých 12 let nepřála.

Jsem plná radosti. Doufám, že se kompletně zotaví. Nikdy to s ním nevzdám. Doufám, že mi jednou zase řekne ‚mami‘,“ uzavřela Wej. Případ Wanga je v Číně nyní velmi sledovaný. Všichni hovoří o zázraku a mamince přejí jen to nejlepší a mluví o ní jako o velmi silné ženě.

sakajeva ( 8. listopadu 2018 11:10 )

Možná z něho ještě bude takový policajt, jako je Matásek v tom detektivním seriálu. Ten se tam také probral po dvaceti letech.

Pohybovenadany ( 8. listopadu 2018 10:40 )

Nebo se složit a postavit ji sochu .

dostojevskij ( 8. listopadu 2018 09:09 )

Zázraky se dějí!Mateřská láska - to je veliký dar!!! Dnešní medicína dokáže též obdivuhodné věci. Hodně štěstí a lásky všem, kteří pečují o své blízké!!!!!!!!!!!

jetuslunicko ( 8. listopadu 2018 08:56 )

pro fortun: Váš názor je odpad. Zřejmě Vám byla rodičovská láska odepřena. Zázrak, že se z kómatu po tolika letech probral a nejvíce se o to právě zasloužila péče, láska a víra jeho maminky. Velká poklona a ať se nyní mají již oba dva lépe.

janka69 ( 7. listopadu 2018 22:14 )

ako sa vraví - Materinská láska nepozná hraníc prečo sa chuderke mame neurobí zbierka a nepomôžu jej ľudia ???? ako ju môžu takto nechať živoriť a ešte v takom veku ??? veľa zdravia a uzdravenie syna toto je obetovanie sa pre druhého

Zobrazit celou diskusi