Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Maminka Emma (†29) zemřela za nejasných okolností v hotelu na Kanárech! Nikdy tě nepřestanu milovat, píše zdrcený snoubenec

Autor: chal - 
8. listopadu 2018
13:06

Romantická dovolená na Kanárských ostrovech skončila tragédií.  Maminka dvou dětí Emma (†29) za záhadných okolností zemřela v hotelovém pokoji na Lanzarote. Vyšetřovatelé zatím příčinu smrti nezveřejnili.

Angličanka Emma Pender se svým snoubencem Neilem Capewellem 23. října odletěla na vysněnou dovolenou do Lanzarote na Kanárských ostrovech. Tropickou idylku si zamilovaný pár užíval jen několik dní.

Žena totiž z dosud nejasných příčin 30. října potřebovala lékařskou pomoc, kterou její snoubenec okamžitě přivolal. Zdravotníci po příchodu na místo však pouze mohli konstatovat smrt.

Důvod úmrtí vyšetřovatelé zatím nezveřejnili a sdílnější není ani mluvčí ministerstva zahraničí. „Naši zaměstnanci poskytují rodině plnou podporu,“ řekl médiím a dodal, že se stále čeká na výsledky vyšetřování.

Emmin truchlící snoubenec na svůj profil na sociální síti zveřejnil srdceryvný příspěvek, ve kterém se vyjádřil ke smrti milované ženy. „Byla jsi pro mě vším, nemůžu uvěřit, že jsi odešla,“ napsal Neil. „Miluji tě celým srdcem a nikdy tě milovat nepřestanu. Moc mi chybíš, můj život bez tebe už nebude takový. Leť vysoko, miluji tě,“ uzavřel.

„Je mi líto tvé ztráty. Emma byla krásná zvenku i zevnitř,“ zareagovala na dojemné sdělení Neilova známá Charlotte M. „Nemusíš být v pohodě, v takovou chvíli by se tak necítil nikdo. Myslím na vás,“ dodala.

Poslední aktivitou zesnulé matky na sociálních sítích byla vzpomínka na jejího otce, který měl výročí smrti. Emma jen pár dní před odletem na dovolenou napsala, že je to právě devět let, co její tatínek odešel…

petrw ( 9. listopadu 2018 12:35 )

jo krasna i zevnitř mela ji asi m...alou kdoví co si dala ..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání