Diváci ji sice znají jako Rozinu z nekonečného seriálu Ulice, ale Anička si vždy chtěla zahrát princeznu v pohádce. A udělala pro to všechno. Dokonce si vymyslela, že umí jezdit na koni.

Teď už na koni umím jezdit, předtím jsem neuměla. Do castingového papíru jsem ale napsala, že umím, protože jsem se bála, že to bude potřeba. Takže jsem trochu zalhala, ale vyplatilo se,“ přiznala Blesk.cz Kadeřávková, které přímo Česká televize později zprostředkovala jezdecké hodiny.

Už na konkurzu se setkala se svým parťákem Denisem Šafaříkem (24), pohádkovým Žitem. „Potkali se na castingu, dali nás spolu do dvojice. Tak napoprvé jsem věděla, že to tam je a že to musíme hrát my. Cítila jsem to tak,“ svěřila se s úsměvem herečka, která si s kolegou od začátku sedla.

Kadeřávková už delší dobu bojuje s posledním stadiem boreliózy, která ji sužovala také během natáčení. „Byla jsem hodně unavená, bylo mi špatně, nic moc jsem nemohla jíst, což se těžko řeší, když natáčíte někde za Křivoklátem. Tam nikde nic a v cateringu byly spíš samé housky. Takže jsem tam žila na meruňkách, které jsem tam někde splašila v místním obchodě. Ale zvládlo se to, byla jsem hodně unavená, ale ta role byla tak vysněná, že jsem měla energii to dělat,“ vysvětlila Blesku Anička, která se pomalu uzdravuje a cítí se momentálně nejlíp ve svém životě.

VIDEO: Anna Kadeřávková: Na konkurzu na pohádku Kouzelník Žito jsem lhala!

Video
Video se připravuje ...

Anna Kadeřávková: Na konkurzu na pohádku Kouzelník Žito jsem lhala! Tereza Kühnelová, Blesk

Fotogalerie
28 fotografií