O krachu manželství dvojice se mluvilo již před časem, teprve nyní ale slovenská modelka vyšla s pravdou ven. „Nejsem první ani poslední, která se rozvádí. Nebylo to lehké rozhodnutí a nebylo to ani ze dne na den,“ přiznala zlomeně pro Nový Čas.

S manželem Sergejem (47) žila sice 10 let a má s ním syna Alexandra (7), teď ale přišel konec. „Jsou věci, které zůstanou mezi dvěma lidmi a nepatří na veřejnost,“ nechtěla prozradit důvody chystaného rozvodu Kucherenko s tím, že s chotěm mají i nadále dobré vztahy. „I když se s někým rozejdete, můžete se mít rádi, nemusíte po sobě házet kamení.“

Na jejich vztahu se pravděpodobně nejvíc podepsal fakt, že podnikatel ukrajinského původu sedí ve vězení. Poté, co ho v roce 2015 zatkla policie ve Vídni, byl odsouzen k jedenáctiletému trestu v base. Podle soudu měl podepsat nevýhodnou smlouvu ve firmě, které šéfoval, čímž způsobil škodu v hodnotě 8 milionů eur (207 milionů korun).

I když tak Silvia rázem přišla o život v přepychu, včetně luxusního bydlení, oblečení i dovolené, Sergeje neopustila hned. Dodnes dokonce věří v jeho nevinu. „Je úžasný člověk, nikomu neublížil a stojím si za tím, že nemá být tam, kde je, a těch jedenáct let, co mu napařili, je úplný nesmysl. Vždyť vím, s kým jsem žila.“

Za mužem ostatně pravidelně docházela do vězení na návštěvy. „Devadesát devět procent žen, kterým se stala taková věc, se vykašlaly na svoji polovičku po půl roce. Lidé se rozvádějí kvůli daleko menším hloupostem,“ obhajuje se a tvrdí, že rozhodně není zlatokopka. „Neplakala jsem nikomu do polštáře a nedělám to ani teď,“ naznačila pro Nový Čas, že se o sebe umí postarat.

Modelka, která na sebe veřejnost upozornila především svými obřími rty (o nichž tvrdila, že nejsou výsledkem plastik!), si také stojí za tím, že za rozpadem manželství nestál nikdo třetí. „Žádný nový chlap není, je to jen nová barva,“ naráží na to, že nedávno se změnila z blondýnky na hnědovlásku. „Nikdy jsem ho nehledala a hledat nebudu. Co má přijít, přijde,“ dodala jen s tím, že nemůže za to, že muži naopak loví ji. Očividně tak o nové nápadníky nemá zrovna nouzi.

VIDEO: Slovenská modelka-kačer: Její syn se musí učit čínsky! Proč?

Video
Video se připravuje ...

Slovenská modelka-kačer: Šestiletý syn se musí učit čínsky! Proč? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
31 fotografií