Chatupoom Losiri (48) přezdívaný Lothario je thajská legenda. Celebritou se stal poté, co se jeho eskapády a pověsti o neukojitelném sexuálním apetitu objevily v televizi a na Facebooku, kde má 100 000 fanoušků, spíš asi fanynek.

Říkají mu jeskynní muž z Koh Phangan, v turistických oblastech vymetá nočních kluby a párty pod širým nebem (ovšem oblečen!), odkud si domů do jeskyně vodí převážně Evropanky, které touží po nezvyklém zážitku v jeho posteli vyrobené z kamenů a korálkové rohože.

„Není to jen o sexu. Já s těmi ženami nejprve mluvím, snažím se s nimi spřátelit. Až pak se pomilujeme, mají-li zájem,“ říká Chatupoom, který se narodil do bohaté buddhistické rodiny a má vysokoškolské vzdělání. Až po třicítce se rozhodl odejít z města, protože až příliš miloval volnomyšlenkářský styl života a hlavně ženy. „Původní myšlenka byla, že si tady vybuduju harém, ale z toho sešlo,“ vzpomíná jeskynní muž.

Jeho častými klientkami jsou Britky, které popisuje jako pohodové a sexuálním výzvám otevřené ženy, které ale často příliš moc pijou. Nedávno potkal před svým příbytkem Indku, tu si vychvaluje ze všech nejvíc. „Myslel jsem, že Indové jsou upjatí a konzervativní, ale vůbec to není pravda. Ta dívka má doma přítele, ale mají spolu otevřený vztah. Zůstala u mě hodně dlouho,“ vzpomíná Lothario.

Lothario si za své »služby« však nikdy nenechá platit. Živí se prodejem uměleckých děl, které sám vyrábí.

Pod kontrolou policie

Jak je jeskynní muž oblíben u evropských turistek, tak místní jej berou za »trn v oku«. Převážně buddhistické sousedy Chatupoom pobuřuje svou nahotou a promiskuitou. Často za ním posílají policisty, aby zjistili, jestli se v jeho jeskyni neděje něco ilegálního. Strážci pořádku ale zatím pokaždé odešli s nepořízenou…

Fotogalerie
8 fotografií